Най-накрая тестирахме твърд фон дьо тен, които впечатли всички жени по света!

Фон дьо тенът е един от онези гримове, които имат способността да трансформират и успешно да прикрият всички несъвършенства по кожата на лицето ни. Гримът просто не е завършен без него. L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear твърд фон дьо тен за кратко време се разпространи в TikTok, защото както твърдят жените по света – той е повече от фон дьо тен.

Ако трябва да сме напълно честни, екипът на MakeUp е по-скоро привърженик на течните формули, но след като видяхме в TikTok на какво е способен този твърд фон дьо тен, пожелахме да усетим този ефект и върху собствената си кожа.

Какво знаем за L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear твърд фон дьо тен?

На първо място знаем, че този продукт стана толкова популяран, че за известно време беше невъзможно да се сдобиеш с него както по света, така и тук. Това не ни изненада, защото видяхме видеоклипове в TikTok, където несъвършенствата, като акне или пори, изчезват от лицата на хората само след едно нанасяне на този твърд фон дьо тен. Невероятно!

Освен това знаем, че L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear твърд фон дьо тен осигурява високо покритие само с едно нанасяне и издържа до 24 часа*. Оставя естествен матов финиш без следи и издържа на влага и пот, което го прави идеален за предстоящите горещи летни дни. Като се има предвид, че покрива като фон дьо тен, а матира като твърда пудра, ясно ни е защо жените  твърдят, че това не е просто една от много основи за грим.

Разбира се, трябваше сами да се уверим във всичко, което TikTok твърди, както и въпросните характеристики на продукта. Ето защо решихме да подложим този твърд фон дьо тен на тест.

Време е за MakeUp тест!

Признаваме, въпреки всички прегледани видеоклипове, като фенове на течните формули първоначално бяхме скептични относно покритието и издръжливостта на този продукт на L'Oréal Paris. Изглеждаше „твърде хубаво, за да е истина“, че твърдата пудра може да има предимствата на фон дьо тена и обратното. Нека обаче заедно да видим как този продукт се представи на теста.

След сутрешната грижа за кожата, започнахме грим рутината си с праймер и оформяне на веждите, а след това дойде ред и на лицето. Отворихме опаковката на L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear твърд фон дьо тен и бяхме посрещнати от гъба за блендиране и огледалце.

 

Бележка: Това е страхотна новина за момичетата, които винаги са в движение. Същото се отнася и за опаковката, която е с практична форма и размери и лесно се побира в чанта.

Всяка от нас потопи гъбата във формулата и бавно нанесе продукта върху кожата на лицето... това е истинският TikTok ефект в действие! Формулата е толкова лека и маслена, че се чувствахме сякаш нямаме нищо върху кожата си. Самото нанасяне на L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear твърд фон дьо тен е лесно и бързо, без много усилия и допълнително изравняване. Това е идеалният продукт за онези сутрини, когато бързаме и не знаем кое по-напред да свършим! Кожата изглежда някак чиста, без несъвършенства, сякаш сме сложили върху нея филтър от Instagram. Разбира се, ние допълнихме грима със спирала и гланц за устни, за практичен, но ефектен грим в стил "ден в офиса".

8 часа по-късно...

Когато температурата е 25+, а трябва да прекараме целия ден на работа, разходка или някъде извън дома си, предизвикателството е да се върнем у дома със същото количество грим. Този път обаче всичко си е на мястото. Това означава, че спецификациите на етикета на L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear твърд фон дьо тен казват истината и че това очевидно е дълготраен продукт, устойчив на влага и пот.

Заключение?

В екипа на MakeUp взехме решение това лято да преминем към прахообразни формули, защото това е продукт, който всяка жена би пожелала! Благодарим на TikTok и жените по света за страхотния съвет, защото L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear твърд фон дьо тен наистина е повече от фон дьо тен!

U MakeUp timu je doneta odluka da ovog leta prelazimo na pudere praškastih formula, jer ovo je proizvod za poželeti! Hvala TikTok-u i ženama širom sveta na sjajnoj dojavi, jer L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečni puder u kamenu je zaista više od pudera!

 

* Потребителски тест, 101 тествани

Прочети още: Мултимаскинг: 4 начина, по които можеш да изпробваш тази практична тенденция

 

 

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Infaillible 24H Fresh Wear130

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Infaillible 24H Fresh Wear140

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Infaillible 24H Fresh Wear180

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Infaillible 24H Fresh Wear220

  Поръчайте веднага

Свързани теми: контуриране на лице , пудра, мат, тенденция, вечерен грим, Loreal Paris, грижа за кожата

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Обем и извити мигли като от салона! Да, възможно е с тази нова спирала!

Спиралата е продуктът, ежедневно нанасян от повечето жени, а за много от тях е и единственият грим продукт. Да, толкова е важна...