Най-хитовата тенденция при есенния грим – хайлайтър в сребърни тонове

В света на красотата ежедневно се появяват нови тенденции, някои от които са доста странни, другите пък са много шармантни и тн. Сред тенденциите които привлекоха вниманието ни тази есен определено е продуктът, който направо подлуди фенките на грима – сребърният хайлайтър.

Naj-hitovata tendencija pri esennija grim – hajlajtǎr v srebǎrni tonove

Едно малко напомняне – видове хайлайтър, избор и начин на използване

Съществуват течен или кремообразен, прахообразен и под формата на стик. Течните хайлайтъри са сред най-често използваните, нанасянето им е лесно и удобно. Ако кожата ти е мазна или склонна към омазняване, за теб е препоръчително да използваш хайлайтър с прахообразна формула, лесно разнасящ се с подходяща четка. От друга страна, стик-хайлайтерът е с най-практична и компактна форма. Той най-лесно се прилага в обалстта под веждата, както и във вътрешните ъгли на окото.

Цветът на кожата определя и този на хайлайтъра. Ако имаш светла кожа, избирай хайлайтър в розов и перлен нюанс. За кожа с лек загар, маслинова или смугла кожа, са подходящи хайлайтърите в златни, бронзови и жълти нюанси. Момичетата със среден тон на кожата трябва да избират хайлайтър в розов, прасковен или цвят шампанско.

Naj-hitovata tendencija pri esennija grim – hajlajtǎr v srebǎrni tonove

След избора на най-подходящия за теб продукт, време е отново да си припомним за това как правилно се нанася хайлайтър. За прилагане на хайлайтъра използвай подходяща четка или гъбичка, и в никакъв случай не трябва да използваш пръстите си. Хайлайтерът се прилага: по средата на челото, във вътрешните ъгли на очите, по цялата дължина на носа, под костта на веждтата, над средата на горната устна, по скулите и по брадичката.

Защо да пробваш сребърния хайлайтър

Ако вече си свикнала с хайлайтърите в цвят шампанско или златисти нюанси, които ежедневно използваш за контуриране на лицето, тогава хитовият сребърен хайлайтър определено трябва да стане неотменна част от грим рутината ти.

Сребърният цвят действително е доста необикновен, но също така може да те превърне в центъра на вниманието на околните. Освен това, той е идеален за заснемане на перфектно селфи!

На кого отива сребърния хайлайтър

Момичетата с по-тъмна кожа са щастливките които могат да се радват на този продукт. Ако имаш кожа със среден тон, задължително разнеси добре хайлайтъра за да се радваш на красива визия. Но, ако кожата ти е светла по-добре използвай този продукт само върху клепачите си, вместо сенки за очи. Нанесен върху светла кожа, сребърният хайалйтър стои доста странно и прави лицето да изглежда грубо. Светлокожите момичета трябва да изпозлват хайлайтъри в розови нюанси или цвят шампанско.

Naj-hitovata tendencija pri esennija grim – hajlajtǎr v srebǎrni tonove Luma Grothe

Как се носи

За разлика от класическите хайлайтъри, сребърният е доста по-натрапчив и по-наситен. Затова при прилагане трябва да използваш мека, пухкава четка. Едва доловимо количество от този продутк е съвсем достатъчно за създаване на уникален ефект върху лицето. Ако все пак го нанасяш с гъбичка, тогава задължително го разнеси добре.

Как се съчетава с останалия грим

Несъмнено, сребърният цвят доста трудно се съчетава с останалите цветове. Важно е да не прекалиш с количеството и да го съчетаеш с цвят от нетуралната цветове гама. Веждите следва да са подчертани и фиксирани добре с помощта на гел.

Сподели с нас в коментарите мнението ти за тази тенденция. Би ли пробвала, или все пак оставаш вярна на класическите хайлайтъри?

Повече за: Съблазнителни и големи очи за 5 минути

За този външен вид препоръчваме

  • NYX Professional Makeup Duo Chromatic Illuminating Powder

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , контуриране на лице , контуриране , тенденция, хайлайтър

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Лято във флакон: Разкриваме най-хубавите парфюми за лятото

Лятото никога не е било по-ароматно! С тези летни парфюми ще излъчваш аура на самочувствие в каквото и приключение да се впуснеш...