Най-големите тенденции в есенния грим

Лятото отмина и е време да се запознаем с тенденциите в тазгодишния есенен грим. Когато става дума за тенденции в грима, есента е най-богатият сезон, който мнозина очакват с нетърпение. Тази есен тенденциите в грима всъщност са продължение на летните тенденции, само че в малко по-сериозен и драматичен тон.

#1 Червеното червило

Червеното червило никога не излиза от мода и затова никак не е чудно, че и тази есен ще доминира червеният цвят. Този сезон ще се носи червило в класически червени нюанси – идеално за всякакви поводи. От дневните до най-впечатляващите вечерни визии. Освен червеното, актуални ще са и останалите тъмни нюанси, а за любителките на по-малко ефектния грим продължават да са на мода и неутралните нюанси. Ако сте почитателки на по-тъмните червила, най-добре е първо да нанесете молив в същия цвят и то върху целите устни. С молива много по-прецизно ще очертаете извивките на устните, а остатъкът ще задържи червилото върху устните за много по-дълго време, отколкото ако го нанесете директно върху тях, без молив отдолу.

Повече на: Копирай тайните на кралицата на стила Миранда Кър

#2 Черен молив за очи и тъмни сенки са най-желаният допълващ грим

Очертаните в тъмно очи ще са абсолютният хит тази есен. И тази есен ще са неизбежни класическите „опушени очи“ или черната котешката очна линия. Използвайте ги, когато искате да сте тайнствени и съблазнителни. 

Повече на: Как да си сложим сенки като известните красавици 3-те забележителни цвята през тази есен

#3 И накрая нещо съвсем ново – брокат!

И то върху устните! Искрящите и металическите акценти, представени от специалистите, са една от големите тенденции в грима за този сезон. Ако обичате да експериментирате с грима, бъдете креативни, защото тази есен игривостта върху лицето е изключително желан детайл. 

Повече на: Най-доброто от Парижката седмица на модата

Регистрирайте се / Влезте