Мъжкият костюм: нова тенденция, ясно послание

Една от най-впечатляващите модни появи на тазгодишния филмов фестивал в Кан беше Чарлийз Терон в съвършен черен тоалет на Диор от колекция висша мода. Костюми носиха още няколко влиятелни дами. Без следа от деколтета и цепки, с костюмите си жените демонстрираха единствено своята сила:

Сюзън Сарандън

 

На откриването на фестивала блестящата актриса Сюзън Сарандън очарова всички с небрежната си поява. В семпъл костюм и бяла риза, със слънчеви очила като истинска звезда и с червено червило, което за пореден път показа силата си.  

 

Виктория Бекъм

 

Жената, която никога не се облича как да е, модната диктаторка, чиито стъпки се следят с внимание и интерес, в Кан носеше изчистен костюм. Много дълъг панталон с висока талия и топ с бяла декоративна лента като алтернативен дизайн на фрак. Подчертаните с очна линия очи и дискретният розов гланц за устни превърнаха семплата наглед визия в блестящ тоалет за червения килим.  

 

Даутцен Крус

 

На премиерата на филма Blue Obsession Party в Кан Даутцен носеше тъмносин костюм със сако с необичайна кройка, с разшити подгъви и широки ръкави, и изглеждаше страхотно! В комбинация с ярък и свеж грим – истинско попадение. 

 

Чарлийз Терон

 

Самочувствието, която тази невероятна жена излъчва, перфектно кореспондираше със строго елегантния костюм на Диор, с който беше облечена на премиерата на филма The Last Face.  Привидно скритата женственост просто бликаше от опушения поглед.  

 

Джулия Робъртс 

 

На медийната премиера на филма Money Monster Джулия носеше костюм на бели райета: панталон в комбинация с елек и бяла риза. Тя наистина може да си позволи такъв семпъл тоалет, нали е хубава жена и каквото и да облече нейната неустоима усмивка винаги изпъква. 

 

Photo : Getty, L'Oreal, Instagram

Свързани теми: известни , тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Коректор серум за грижа за кожата: Разкриваме новост в света на красотата, която спечели всичките ни симпатии!

С оглед на шума, който вдигна в социалните мрежи, нямаше как да не опитаме новия коректор серум за грижа за кожата Bare With Me на марката NYX Profess...