Монохромни гримове: Цяла визия в само един цвят

Гримирането може да се усъвършенства и извърши по няколко различни начина, а всички ние имаме части от лицето, за които отделяме по време по време на гримираме, за да ги подчертаем допълнително. Благодарение на монохромното гримиране обаче сега е възможно еднакво да подчертаеш и разкрасиш цялото лице и то ползвайки само един цвят, но в няколко различни нюанса.

Въпреки че преди монохромните гримове бяха по-популярни сред онези, които предпочитат приглушени гримове, това лято в тях ще се влюбят и момичетата, които обичат да експериментират с ярки цветове. Рафтовете на дрогериите са пълни с разни нюанси на бордо, лилаво, розово, кафяво и оранжево.

Проста и ефективна козметична тенденция

Много преди да се появи при нас, тази тенденция беше популярна сред известните личности, които гордо я носеха на големи филмови и музикални събития. А сега и ти можеш да я последваш изключително лесно, без да ти трябват някакви специални умения за гримиране. За разпространението на тази тенденция допринесе и търсенето на мултифункционални продукти, защото намалянето на времето за гримиране е една от главните причини, поради които избираме продукти, които могат да ползват по няколко различни начина.

Монохромни гримове

Монохромният грим означава на лицето да няма комбиниране на цветове и ползване на различни формули и разноцветни палитри сенки, а цялото лицето да бъде само в един цвят, включително сенките, червилото, ружа, а често и очната линия.

При тази тенденция за гримиране се постига най-добър ефект чрез комбинирането на различни текстура на един цвят с различни нюанси на лицето. Това просто означава, че ако си решила, че червилото ти да е със сатенена текстура, която е много популярна това лято, тогава ще разкрасиш очите си с матови нюанси без блясък, в същия цвят. Разбира се, не забравяй за ружа. Правилото гласи, че очите, устните и скулите трябва да са еднакво подчертани.

Моногромен грим - предложения

Цвета на страстта

Първото нещо, което си помисли, когато прочете правилата за монохромен грим да не би да е, че ти минава през главата да се откажеш от любимото си червено червило в полза на тенденцията, защото не можеш да си се представиш едновременно с червени сенки, червило и руж на лицето си?

Добре, а сега си представи цветовете на горски плодове на клепачите с блясък, руж бордо нюанс, смесен с хайлайтър, който ще подчертае бузите и устните в цвят вино. Сигурни сме, че този вариант вече ти звучи по-привлекателно.

Нежен летен цвят

Гримирането с пастелни нюанси на лилаво  е неизбежна тенденция за ежедневния грим това лято. Небесните нюанси и нюансите на лавандула се свързват с нежност и топлина. Ако избереш този тип монохромен вид, не забравяй спиралата в няколко слоя.

Земни цветове

В гримирането земните цветове са предпочитани от момичета, които харесват визията „грим без грим“ и приглушен грим. Този тип монохромен грим е много практичен за ежедневна визия, лесно се комбинира с всеки тип гардероб и е подходящ за всички.

Nude нюансите червило в комбинация с нюанси на кайсия и цвят тухла са подходящи както за работа, така и за училище, а много лесно с помощта на кафява очна линия можеш допълнително да подчертаеш целия грим и за вечерни варианти. С помощта на кафяви нюанси на лицето тенът ще изглежда загорял, така че това също е често срещана лятна комбинация.

Нюанси на вечна романтика

Топлите нюанси на цвят кайсия и светло розовото са отлични за заклетите фенове на розовите нюанси и за онези, които тепърва започват да експериментират с монохромния грим. Пасват на всеки теб и потенциалните грешки са почти незабележими.

Пробвай Machy Machy палитра за монохромен грим

Харесва ти как звучи монохромният грим, но не знаеш как да започнеш?

Предлагаме ти да пробваш някоя от новите Nyx Professional Makeup Matchy Matchy палитри за монохромно гримиране, които можеш да поръчаш като кликнеш на продукта под текста и с които можеш да започнеш най-забавното си гримиране досега. Палитрите се предлагат в 5 различни цвята, а всяка от тях съдържа 6 нюанса сенки за очи с различен финиш (блясък и мат), по един руж и хайлайтер. Кремовидните формули лесно се блендират и осигуряват дълготраен ефект и наситена пигментация. Всички палитри са подходящи за всеки тон и подтон на кожата и осигуряват всичко, което ти трябва за една завършена визия.

Прочети повече за: Летни козметични тенденции 2020

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Matchy Matchy Monochromatic Melon

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Matchy Matchy Monochromatic Lilac

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Matchy Matchy Monochromatic Berry Mouve

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Matchy Matchy Monochromatic Camel

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Matchy Matchy Monochromatic Taupe

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup White Liquid Liner

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Vivid Brights Eyeliner Vivid Halo

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Epic Ink Liner

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , очи, тенденция, дневен грим , лято, NYX

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

10 пъти* повече обем и дълги мигли? С тази нова спирала всички ще те питат истински ли са миглите ти!

Новата спирала от марката Maybelline New York е тук, за да ти разкрие една изцяло нова перспектива, в която нереалното става реално. Надникни в една и...