Момичето от корицата

Vogue е библия, която диктува правилата в модната индустрия от години и силата на това издание сякаш никога няма да отслабне. Един от най-вълнуващитите моменти за всички, които обичаме красотата и последните тенденции е септемрийският брой на американския Vogue. Той е много по-голям от обичайно и се счита за най-очаквания брой в годината. На корицата му попадат много малко и прецизно избрани жени, които са образец, идеал и отражение на обществото, в което живеем.

 

Тазгодишното септемрийско издание „награди“ с корицата си не коя да е, а Кендал Дженър. Моделът и реалити звезда публикува снимката на корицата в Instagram профила си и сподели невероятната радост от тази огромна чест. Кендал безспорно доказа, че не бива да бъде подценявана заради семейството си, което често бива нападано с обвинението, че е известно без да има какъвто и да е талант. Кендал обаче има и го доказа с отдадена работа, която й донесе признанието на най-големите и почитани имена в модната индустрия.

 

Известни с афинитета си към грима, и по-специално към контурирането на лицето, семейство Кардашиян има един член, който залага на естествената си красота и това безспорно е момичето от корицата на Vogue. Брюнетката никога не прекалява с макиажа, нито с стилизирането на косата си, като се стреми да бъде максимално себе си. Точно такава е и на корицата на септемврийското издание, което е цели 800 страници.

Свързани теми: известни , тенденция, мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Един куфар, Стефи и #салонефект в града: как новата Maybelline спирала за мигли се промъкна в Инстаграм?

Своя салон тя вече носеше със себе си...