Момиче като ураган

Тя е провокативна, тя е млада, тя е красива и изключително талантлива. Смело можем да кажем, че българската музикална сцена отчаяно се нуждаеше от присъствие като нейното – такова, което те оставя без дъх и никога равнодушен.

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

Прелестната Гери-Никол попадна в полезрението ни още по време на участието си в хитовото музикално предаване X Factor, където обаче не успя да покаже на какво е способна.

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

За щастие успехът за Гери не закъсня и суперуспешните й колаборации с Криско я изстреляха на върха на класациите. Милионите гледания в youtube само доказват, че заслужава да бъде закичена с титлата „сензация“.

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on


Докато чакаме да бъдем погълнати от новите проекти на Гери ще насочим вниманието си към безупречната й визия, която е сред най-актуалните на родната сцена. Певицата винаги залага на последните тенденции не само от котешката пътека, но и от сцената на макиажа. Гримът на Гери-Никол винаги подчертава красивите й очи, като най-често използваните техники са опушен грим и подчертан клепач с помощта на очна линия.  

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

Устните обаче не губят акцента си. Те са плътно подчертани, но почти никога бляскави. Гримьорите на Гери-Никол залагат на така модерните за сезона матови червила, които се превърнаха в истински хит благодарение на звезди като Кайли Дженър и Деми Ловато. Красивата изпълнителка често може да бъде засечена с омбре устни подчертани с по-тъмен молив, които изсветляват в средата. Те придават по-обемна форма на устните, не че Гери има нужда от това…

 

A photo posted by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

 

 


 

 

 

 

Свързани теми: устни, известни , тенденция, стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Коректор серум за грижа за кожата: Разкриваме новост в света на красотата, която спечели всичките ни симпатии!

С оглед на шума, който вдигна в социалните мрежи, нямаше как да не опитаме новия коректор серум за грижа за кожата Bare With Me на марката NYX Profess...