Модели за пример

Те са прелестни. Оглеждаме ги и не виждаме дори един малък недостатък. Красотата на тези модели им печели аплодисментите на публиката, а работата им е достойна за награда.

Ето и кои са най-заслужилите красавици от модните среди за последните 12 месеца според събитието на „Жена на годината 2016“...

Деси Савова

 


17-годишната Деси Савова е сред най-сниманите лица на Ivet Fashion в последните две години. „Червенокосата Лолита“ има кампания за английски мобилен оператор в Лондон, каталози и списания в Барселона и Мадрид, ангажименти в европейската модна столица Милано. Следващата й дестинация е Токио, където ще остане 2 месеца. Агенции от Ню Йорк и Лос Анджелис имат голям интерес към нея и през пролетта на 2017 г. тя ще направи първите си стъпки в Голямата ябълка.

Кристиана Петличка

 


Бившата волейболна състезателка с класическата си красота и завидна височина (182 см) завладя вниманието на модния бранш с лекота. Само за една година Кристиана се превърна в едно от търсените лица в България, а в момента е сред най-успешните български модели в Милано. Изгряващата звезда на Ivet Fashion направи първите си ангажименти в Париж и Хамбург, а следващите й работни дестинации предстои да бъдат Барселона и Лос Анджелис.

 Марина Войкова

 


Пътят на 22-годишната Марина започва в Елин Пелин, но вече минава през титлата Мис България 2015. Преди броени дни в Грузия тя грабна и приза в международния конкурс Мис Планет 2016. Индивидуалното присъствие на светлооката красавица от Inter Model’s й осигурява ангажименти в Париж, Лондон, Милано и Барселона. Снимала е за Maybelline, има кампания на FRANT, корици и модни сесии в много български списания, а в момента е последна година студентка по българска фиология в СУ.

Кристин Илиева

 


Само за една година в модния бранш, Кристин19-годишната чаровница от Inter Model’s работи с най-добрите модни агенции в света – FORD Париж, The Hive Лондон, The Lab Милано. В бука й откриваме кампании на Cuccio и JUNONA, тя е лицето на есенно- зимната колекция на един от новите брандове на ERRORS of YOUTH, има множество фотосесии за модни списания. През следващата година й предстои пътуване до Австралия, където ще остане за 2 месеца с Chick Management.

Християна Димитрова

 


Макар и само на 22 години, Християна има значителен стаж в модния бизнес и портфолио, на което биха завидели и много по-опитни нейни колежки. Дългокраката красавица, висока 176 см, е сред разпознаваемите модели на агенция Ivet Fashion и е огрявала кориците на повечето престижни български списания. Тя е със сериозна кариера на модел и в чужбина – с работни ангажименти в Милано и Токио. В GRAZIA сме единодушни, че успехите в професионалната й биография тепърва предстоят!

Повече за: The golden girls on the cover of OK!

 

Свързани теми: известни , стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Драматичен вечерен грим by@makeupbuthow [Видео]

Не знам за вас, но мен мрачното и студено есенно време ме вдъхновява да експериментирам с тъмни, наситени нюанси и да нося една идея по-драматичен гри...