Модел за пример!

Как минава денят на една майка, успешен модел и съпруга на футболист в далечния Тайланд? Това разкрива пред списание GRAZIA Ромина, или позната на всички като една от най-красивите носителки на титлата Мис България. Прелестният модел споделя за трудностите да отглеждаш двете си далеч от родината си, за смяната на есенния гардероб и за това колко важно е движението.

 

„Аз съм привърженик на тезата, че децата трябва да се възпитават от родителите си, и пребиваването в чужбина много помогна в това отношение. И още – запознахме се с нови хора и създадохме нови приятелства. Успяхме да се докоснем до културата на други народи,  питваме се да вземем доброто от всичко около нас и, разбира се, да съхраним българските традиции, да ги оценим по-добре”

, казва любимата на Дарко Тасевски, споделяйки, че ако трябва да избере място за живот на себе си и семейството си, винаги би избрала България.  Като едно от най-популярните лица от българската модна сцена, Ромина е истинско фешън вдъхновение, защото никога не е робувала на правилата, в които ни вкарва индустрията за милиони. „Има дрехи и обувки от висшата мода, които никога не бих носила, дори да ми ги подарят, докато има и такива, които макар и в пъти по-евтини, нося всеки ден.“, казва пред изданието Ромина.

 

Красавицата, която е била бременна три пъти е истински пример за всички жени, които искат да влязат бързо във форма. Тя има една дума, към която да се придържа нежния пол – движение!

„Аз съм постоянно в движение. Когато мога, ходя на фитнес или правя упражнения у дома. Много често излизаме на дълги разходки с Антонио. Внимавам с какво се храня и пия много вода. Има и друго - кърмя. Кърменето също сваля килограми, тъй като при този процес се извличат мазнините от тялото на майката.“, разкрива пред GRAZIA Ромина.

Повече за: Магията на Тита


Фотография: Ивомир Пешев

Свързани теми: грим , известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Професионално гримиране: стъпка по стъпка

Искаш да се гримираш вкъщи, а да изглежда сякаш те е гримираш професионалист? Това са стъпките, които трябва да следваш за гарантиран успех...