Мляко с какао: Мария Игнатова и Алекс Раева

Мария Игнатова и Алекс Раева са като млякото и какаото – заедно създават нещо, на което не можем да устоим.

Красавиците не веднъж попадат по страниците на родните издания, понякога заради работата си, понякога заради безупречния си стил. Двете сякаш имат онзи прекрасен синхрон, от който се нуждаят всички телевизионни водещи. „На сцената е много важно да имаш човек, с който се разбираш, който да те усеща, да знае кога да поеме и да може да го направи. При нас двете се получава съвсем естествено, така трябва да е, иначе няма да има баланс между водещите и нищо няма да се получи“, сподея Мария, а Алекс от своя страна я допълва: „Още първият път, когато срещнах Мария усетих, че между нас има близост. Все едно сме сестри.“ 


 
Двете водещи се допълват не само професионално, но и визуално. Блондинка и брюнетка, Мария и Алекс винаги са били наш пример по отношение на макиажа, прическите и тоалетите. Нека насочим вниманието ти към техния грим обаче... все пак в това сме най-добри! 


 
За сесията си в списание ОК! Мария и Алекс са гримирани, така че чертите на лицата им да бъдат подчертани леко. Макиаж техниката, която е използвана може да бъде адаптирана, както за блондинки, така и за по-тъмнокоси дами.

За блондинките:  
ек грим в светли тонове ще накара лицето ти да блести. Нека ружът е в цвят праскова, а червилото телесен тон, за да се придържаш към тренда на естествената красота.

За брюнетките: 
Малката разлика при тъмнокосите красавици е, че могат да со позволят тон или два по-тъмни продукти. Ружът например може да бъде в наситен цвят, а червилото малко по-розово, за да позволи на устните да изпъкват, а не да се сливат с нюанса на кожата.

Photo: OK!

Свързани теми: грим , известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добри фон дьо тени за суха кожа!

Неправилният фон дьо тен може да бъде най-големият неприятел на сухата кожа – вместо да я подхрани, да доведе до появата на пърхут. Затова е важно да ...