Минимализъм и червено червило

Ако трябва да изберем една родна блогърка, на която напълно да се доверим без да задаваме въпроси, то това би била Ивелина от блог Frichic. Минималистичният й стил, който тя превръща в своя запазена марка и носи многобройни почитатели не само от България, но от целия свят. Ивелина попада в полезрението на най-големите модни списания и бива определена от Vogue Paris за Most popular Bulgarian blog в класацията ‘Around The World in 45 Blogs’.

 

A photo posted by FRICHIC (@frichic) on

 

Ивелина се отличава от останалите родни блогъри и популярни личности не само с изчистения си стил, но и с техниката си на гримиране, която е съобразена с начина й на обличане. Както най-големите световни блогъри, така й Ивелина не прекалява с грима, дори напротив. Макар че, у нас все още много от знаменитостите залагат на силен грим, който отнема дълго време да бъде нанесен, по света отдавна тенденцията при гримирането върви към облекчаване на тежестта от макиаж продуктите. Дори самата Ким Кардашиян, която е звездата популяризирала силно контуринга, днес казва, че на мода е неконтурираното лице.

 

 

A photo posted by FRICHIC (@frichic) on

 

Лекият макиаж на Ивелина винаги е завършен с червило. Цветът, който забелязваме на устините на стилната блогърка е червеното. Класическото червено червило приляга перфектно на дрехите оцветени в бяло и черно. Минималистичният дизайн на моделите в гардероба й кореспондира идеално с почти незабележимия макиаж на очите и кожата й, и по този начин създава цялостно изградена визия.

 

A photo posted by FRICHIC (@frichic) on

 

Безспорно минимализмът по отношение на нашите стилни решения не може да вирее, ако залагаме на тежък грим. Последвай Ивелина от блог Frichic в модното й приключение, като запомниш, че естествената визия е на мода... и може би това е най-страхотният макиаж тренд от години.

 

A photo posted by FRICHIC (@frichic) on

 

Свързани теми: червило, известни , тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Даваме ти 11 идеи за хубави нокти през тази пролет

Този сезон е доминиран от ярките цветове, които подобряват настроението и носят усмивка на лицето...