Микро хайлайтинг или Dream Girl визия е новият тренд от TikTok ойто ни хареса!

Ако и ти като нас следиш тенденциите нас, то със сигурност си забелязала, че естествената визия е в центъра на вниманието и че в социалните мрежи това е най-важният аспект в грим визията. Искаш лицето ти да изглежда свежо и тонизирано без прекалено много грим, което е точно must-have тенденцията, промотирани от икони на стила като Джиджи Хадид и Хейли Бийбър.

Новата тенденция, която забелязахме през последните месеци в популярната мрежа TikTok, е свързана с грим визията, известен като Dream Girl Look.

Тази тенденция завладя социалните мрежи, затова решихме да ти помогнем да я постигнеш сама и да бъдеш в крак с актуалните тенденции като истинска дива.

Как да постигнеш Dream Girl Look:

В основата на тази тенденция е микрохайлайтингът, който се постига лесно и просто и ти осигурява ефект на опънато и повдигнато лице с акцент върху скулите, без излишен грим.

Ако се чудиш какво е микрохайлайтинг, в общи линии това е техника за подчертаване на определени части от лицето, които обикновено подчертаваме с коректор, но по малко по-различен начин.

Най-добър ефект се постига с помощта на хайлайт коректори, но със сигурност можеш да използваш и матови коректори или да комбинираш двата вида.

Всичко, което трябва да направиш, е след нанасянето на любимия фон дьо тен да очертаеш лицето, като нарисуваш тънки линии под веждите, от долния клепач до челото, от носа до външния ъгъл на окото и от устните до ухото. Увери се, че тези линии са успоредни и еднакви, като можеш да нанесеш коректора и във вътрешния ъгъл на окото. След като си маркирала лицето си трябва просто хубаво да блендираш продукта.

Можеш да използваш гъбичка за гримове, четка или пръсти, важно е само да изберш продукта, с който си най-умела и който работи най-добре с коректора, който си нанесла.

Резултатът е невероятен - визуално повдигнато и свежо лице без излишен грим.

Ако питаш нас, това определено е един от онези трикове, които си струва да пробваш, а това са любимите ни коректори, които вършат перфектна работа при тази тенденция:

Fit me течен коректор от марката brenda Maybelline New York

Перфектно прикрива всички несъвършенства по кожата, има изключително висока покривна способност и апликатор, с който лесно ще постигнеш тази тенденция.

YSL Touche Eclat коректор

Заличава сенките и признаците на умора около очите, изсветлява тена и ти придава свеж вид. Можеш също така да го използваш, за да подчертаеш веждите си, като го нанесеш под дъгата на веждите, или да придадеш на устните си по-пълен вид, като го нанесеш над “дъгата на Купидон”. Това определено е коректор, който ще ти помогне лесно и бързо да постигнеш тенденцията Dream Girl, без допълнителен стрес върху кожата.

Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser

Коректор, който обичаме и към който се връщаме. Вече се кълнем в него и че може да направи всичко, от покриване до контуриране, така че е идеален за постигане на тенденцията лесно, бързо и без усилие. Неговият легендарен гъбовиден връх е идеален за нанасяне, така че лесно ще можеш да нарисуваш всички линии, от които се нуждаеш, за да постигнеш тенденцията dream girl.

Както и сама можеш да се убедиш, това е доста лесно и просто, важно е само да избереш правилния продукт, който върши най-добра работа и да се захванеш с очертаването на линиите за Dream Girl ефект, което ще ти осигури видимо тонизирано, свежо лице без много грим, а това със сигурност е един от плюсовете на тази супер тенденция от TikTok.

Прочети още: Всичко, което трябва да знаеш за киселините и ползите им в грижата за кожата

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Fit Me 15

    Поръчайте веднага
  • Yves Saint Laurent Touche Éclat

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , лято, опушен грим, Yves Saint Laurent, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ефект на перфектно повдигнати вежди веднага! Изпробвахме новия молив за вежди, за който всички говорят!

Молив за вежди Maybelline New York Tattoo Brow Lift наскоро пристигна на нашия пазар и разбира се, не можахме да устоим да не го пробваме ...