Микро хайлайтинг или Dream Girl визия е новият тренд от TikTok ойто ни хареса!

Ако и ти като нас следиш тенденциите нас, то със сигурност си забелязала, че естествената визия е в центъра на вниманието и че в социалните мрежи това е най-важният аспект в грим визията. Искаш лицето ти да изглежда свежо и тонизирано без прекалено много грим, което е точно must-have тенденцията, промотирани от икони на стила като Джиджи Хадид и Хейли Бийбър.

Новата тенденция, която забелязахме през последните месеци в популярната мрежа TikTok, е свързана с грим визията, известен като Dream Girl Look.

Тази тенденция завладя социалните мрежи, затова решихме да ти помогнем да я постигнеш сама и да бъдеш в крак с актуалните тенденции като истинска дива.

Как да постигнеш Dream Girl Look:

В основата на тази тенденция е микрохайлайтингът, който се постига лесно и просто и ти осигурява ефект на опънато и повдигнато лице с акцент върху скулите, без излишен грим.

Ако се чудиш какво е микрохайлайтинг, в общи линии това е техника за подчертаване на определени части от лицето, които обикновено подчертаваме с коректор, но по малко по-различен начин.

Най-добър ефект се постига с помощта на хайлайт коректори, но със сигурност можеш да използваш и матови коректори или да комбинираш двата вида.

Всичко, което трябва да направиш, е след нанасянето на любимия фон дьо тен да очертаеш лицето, като нарисуваш тънки линии под веждите, от долния клепач до челото, от носа до външния ъгъл на окото и от устните до ухото. Увери се, че тези линии са успоредни и еднакви, като можеш да нанесеш коректора и във вътрешния ъгъл на окото. След като си маркирала лицето си трябва просто хубаво да блендираш продукта.

Можеш да използваш гъбичка за гримове, четка или пръсти, важно е само да изберш продукта, с който си най-умела и който работи най-добре с коректора, който си нанесла.

Резултатът е невероятен - визуално повдигнато и свежо лице без излишен грим.

Ако питаш нас, това определено е един от онези трикове, които си струва да пробваш, а това са любимите ни коректори, които вършат перфектна работа при тази тенденция:

Fit me течен коректор от марката brenda Maybelline New York

Перфектно прикрива всички несъвършенства по кожата, има изключително висока покривна способност и апликатор, с който лесно ще постигнеш тази тенденция.

YSL Touche Eclat коректор

Заличава сенките и признаците на умора около очите, изсветлява тена и ти придава свеж вид. Можеш също така да го използваш, за да подчертаеш веждите си, като го нанесеш под дъгата на веждите, или да придадеш на устните си по-пълен вид, като го нанесеш над “дъгата на Купидон”. Това определено е коректор, който ще ти помогне лесно и бързо да постигнеш тенденцията Dream Girl, без допълнителен стрес върху кожата.

Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser

Коректор, който обичаме и към който се връщаме. Вече се кълнем в него и че може да направи всичко, от покриване до контуриране, така че е идеален за постигане на тенденцията лесно, бързо и без усилие. Неговият легендарен гъбовиден връх е идеален за нанасяне, така че лесно ще можеш да нарисуваш всички линии, от които се нуждаеш, за да постигнеш тенденцията dream girl.

Както и сама можеш да се убедиш, това е доста лесно и просто, важно е само да избереш правилния продукт, който върши най-добра работа и да се захванеш с очертаването на линиите за Dream Girl ефект, което ще ти осигури видимо тонизирано, свежо лице без много грим, а това със сигурност е един от плюсовете на тази супер тенденция от TikTok.

Прочети още: Всичко, което трябва да знаеш за киселините и ползите им в грижата за кожата

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Fit Me 15

    Поръчайте веднага
  • Yves Saint Laurent Touche Éclat

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , лято, опушен грим, Yves Saint Laurent, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Maybelline New York Instant Eraser коректор стана още по-добър! Ето кое е НОВО!

Джиджи Хадид и други топ модели и световноизвестни инфлуенсърки препоръчаха този коректор още преди да пристигне на нашите рафтове...