Металическо през нощта, матово през деня - Vice палитра червила от Urban Decay

vice palette

Палитрата червила на Vice металически цветове се среща с палитрата матови цветове и съдържа 12 пристрастяващи нюанса  от нашата невероятна колекция червила (шест са нови). Перфектната поредица, която ще ви пренесе от вихъра на нощта на следващата сутрин; тази палитра в  лимитирано издание съдържа шест металически цвята и шест матови цвята  - от тъмните, знойни нюанси през  безотказните неутрални до наситените светли. Всички цветове са подредени по завършек и род цветове – металическите са отгоре, а под тях са координираните матови. Започнете с металическите когато излизате навън през нощта. След като нощта превали и настъпи утрото, а нямате време да се приберете у дома, сътворете ново лице, като изберете съответния матов цвят за през деня.  От новите цветове като Spark (ярко червено с тонален блясък), Banger (тъмно червено) и Shallow (лавандула) до любимите култови цветове като Big Bang (блестящо светло розово) и Backtalk (бледо телесно розово),  тази палитра съдържа всичко, от което може да се нуждаете.

Червилото е нашият грях:

vice palette

Никога нямаме достатъчно, затова сме сложили 12 червила, които бързо може да намерите в чантата си! Идеалният избор за пътуване (включва дори и четка за устни, която се разтяга), тази супер лъскава палитра е направена с експериментална цел. Решаваме въпроса с неограничени възможности без чантата ви да стане по-тежка. Използвайте  четката, за да нанесете или да смесите цветовете;  тя е идеална за очертаване на контур и създаване на дълбочина и обем.  За по-голяма трайност нанесете насочващия  цвят молив за устни 24/7 Glide-On като основа. В комбинация с червилото Vice се създава идеалната двойка, гарантираща устойчивост.   Това е формулата на червилото Vice, която познавате и обичате, готова в палитра цветове. Нашата фирмена система Pigment Infusion System™ придава на всеки избор свръх кремообразна консистенция, наситен цвят  и превъзходно нанасяне. Yummy Butter Blend успокоява, хидратира и подсилва, прави устните меки и кондиционирани, не им дава възможност никога да изсъхнат.  

Vice палитра червила се предлагат в магазини на Sephora.

Ще изпитате истинска носталгия:   

nagel palette

Нищо не описва 80-те по-добре от илюстрациите на Patrick Nagel. Повлияни от модата и музиката, работите му обрисуват силната,  непокорна жена – която винаги носи наситено червило.  Urban Decay представя палитрата червила Vice, която включва някои от най-незабравимите разпечатки на Nagel. Палитрата съдържа пет цвята червила Vice, от любимите култови до изключителните цветове, които няма да намерите другаде.  Перфектното решение за използване в движение, нашият свръхкомпактен дизайн е колкото красив, толкова и практичен. Добавили сме към палитрата и четка, която е удобна както за нанасяне, така и за смесване на цветовете и създаване на ваше творение на червило.  Иконата на 800те,  Nagel, създава нова вълна илюстрации, които преобръщат света на традиционното постер изкуство. Неговият стил е оформен от раждането на MTV, популярността на музикалните клипове и появата на супермодели и оказва силно влияние върху  новото поколение. Robert Palmer дори обезсмъртява иконичната жена на Nagel в своите видеа  “Пристрастена към любовта” и “Просто неустоима.” Творбите на Nagel отдават дължимото на появата на уверената, могъща жена, която не се страхува да преследва целите си.  Произтичайки от арт деко и поп арта, неговите стилизирани образи оформят линиите и геометричната  изчистеност, която продължава да доминира  и днес.  

Тънка, но мощна:

Това  е нещо повече от палитра червила; това са мини творби на изкуството, които носите в чантата си!  Всички три палети съдържат гами цветове – от неутрални до светли, от тъмни до светли – както и многобройни завършеци. Внимателно създадохме линията, включително микса любими култови цветове  Vice и поне един екзклузивен. Тези рожби са тук за кратко време — след като се изчерпят, няма да ги създаваме повече.

Компактен размер, основни характеристики:

nagel palette

Нашата палитра червила Vice Nagel е малка, но има всички необходими елементи. Също както пълните ни палитри червила  Vice, е разработена с много внимание  с цел осигуряване на лесно нанасяне в движение. Когато свършите с нанасянето,  щракнете горното капаче на палитрата, за да запазите червилата  и те да не се смесват. 

Какво отличава vice:

Това е формулата на червило Vice, която познавате и обичате, просто излята в нова палитра. Нашата фирмена система Pigment Infusion System™ придава на всеки избор свръх кремообразна консистенция, наситен цвят  и превъзходно нанасяне. Yummy Butter Blend успокоява, хидра тира и подсилва, прави устните меки и кондиционирани, никога не им дава възможност да изсъхнат.

NAGEL ПАЛИТРАТА ЧЕРВИЛА се предлагат в магазини на Sephora

Повече за: Urban Decay празнична грим визия с която няма как да сгрешиш

Urban Decay

Свързани теми: Джорджо Армани, Lancome, Yves Saint Laurent, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всички мистерии на червеното червило

Червеното червило отдавна е символ както на женската сила, манипулация, елегантност, така и на упадък, блясък, съблазняване, господство, скриване, обв...