Матово червило: Постулат на вечната красота!

Цялата изминала година беше истинско предизвикателство за любителите на грима. С всеки изминал ден някой козметичен продукт бавно, но сигурно остава в миналото. Защитната маска, която покриваше долната част на лицето ни, постави изтъкването на устните на заден план, а заедно с това и червилата в луксозни нюанси, които бяха доминиращата тенденция до този момент.

С настъпването на по-приятния, слънчев период, почитателите на гримирането посегнаха към колекцията си от червила и решиха напълно да възвърнат запазената марка, която включва перфектно гримирани с разнообразни нюанси устни. Нанасянето на червило и контурирането на устните обикновено изискват много време, усилия и абсолютна прецизност, която в повечето случаи постигаме с молив, с който оформяме устните, преди да нанесем червилото. Индустрията за красота обаче отиде още по-далеч, за да направи подчертаването на устните още по-лесно с новото матово червило!

Революционна форма на прецизност

Ще се съгласиш, че перфектно контурираните устни са в зенита си! Maybelline New York излиза на сцената, за да ти покаже прекия път до категорията „trending“! С новото матово червило Maybelline Color Sensational Ultimatte, чиято лека текстура* дори няма да почувстваш, не само ще бъдеш in-the-now, но и ще носиш дълготрайната си и модерна визия до момента, когато само не решиш да свалиш грима!

Благодарение на революционната си правоъгълна форма, червилата Maybelline Color Sensational Ultimatte се прилепват перфектно към устните, като по този начин гарантират абсолютна прецизност и не оставят място за грешки. Заострената част на това матово червило прецизно следва линията на устните и перфектно я оформя.

Това означава ли каквото си мислим, че означава? Абсолютно! Нанасянето на червило вече няма да изисква половин час, а ще имаме перфектно дефинирани и очертани устни за нула време. Червилата Maybelline Color Sensational Ultimatte се нанасят за минута, но тяхната трайност и висока пигментация достигат нови висоти!

Матова формула за класическа красота

В зависимост от пигмента, тена и в края на краищата, настроението ти и повода, за който се подготвяш, имаш на разположение шест ефектни нюанса** на новото червило Maybelline Color Sensational Ultimatte! В случай че се стремиш към дръзка, поразителна грим визия, интензивният кафяв нюанс More Taupe е правилният избор за теб. Независимо дали става въпрос за бизнес среща, вечерен коктейл в края на тежката работна седмица или просто вечеря с приятели, ще почувстваш допълнително безгрижие, защото червилата Maybelline Color Sensational Ultimatte издържат на размазване, а ние сме сигурни, че трайността и матова формула, обогатена с интензивни пигменти*** ще те оставят без думи. Ако, от друга страна, избереш кафяви подтонове за една идея на по-слаба интензивност, нюансът More Buff е на твое разположение.

Предпочиташ "old school" холивудска красота по модел на Мерилин Монро? Или се искаш да приличаш на пънк мацка като Гуен Стефани? С червеният нюанс More Scarlet няма да сгрешиш каквато и енергия да искаш да излъчваш!Прецизността, която това червило гарантира при нанасяне, ще го качи на самия пиедестал на грим рутината ти, а въпреки богатия матов слой, който оставя - усещането за лекота върху устните ще бъде налице.*

Лято с горски плодове

В случай, че посегнеш към перфектното лятно освежение, каквото са гроздето или къпините, напълно се отдай на дегустацията, знаейки, че гримът ти ще си остане на мястото! Неустоимо екзотичните нюанси на лилаво, които красят тези плодове, са нюансите на червилата More Mauve и More Berry Maybelline Color Sensational Ultimatte. За да постигнат ефектна лятна грим визия, те имат още по-силен и интензивен пигмент!*** Също така, не се съмняваме, че перфектният летен, розов нюанс More Blush ще достигне не само до несесера ти, но и до сърцето ти! Опитахме всичките шест нюанса, които смаяха, а надеждни източници от индустрията за красота ни разкриха, че грандиозното завръщане на матовото червило ще достигне апогея си през есента!

Със сигурност безупречният матов визия**** и усещането за лекота на устните* са императиви, към които се стремиш, когато избираш перфектното матово червило-молив, така че всеки нюанс на Maybelline Color Sensational Ultimatte е подходящ за теб!

Можеш да откриеш червилата Maybelline Color Sensational Ultimatte в най-близката дрогерия Lilly или да ги поръчаш онлайн, като кликнеш на линка shop.lillydrogerie.bg/catalogsearch/result/?q=Maybelline+New+York+Color+Sensational+Ultimatte

*усещане за лекота върху устните

**шест ефектни нюанса

***интензивни пигменти

****безупречна матова визия

Прочети още: Виж коя е задължителната стъпка в грижата за дълга коса

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Color Sensational Ultimatte 499 More Blush

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Ultimatte 599 More Mauve

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Ultimatte 299 More Scarlet

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Ultimatte 099 More Berry

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Ultimatte 699 More Buff

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Ultimatte 799 More Taupe

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червено червило , червило, руж , гланц за устни , контуриране , устни, мат, тенденция, тенденция, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тези прически ще бележат пролетта

Спокойната атмосфера, която хубавото време носи ни вдъхновява да се обърнем към семплите, но шик прически...