Мария Илиева и очната линия = перфектената комбинация


Очната линия е онази специална магия, която кара погледа на всяка жена да бъде неустоим. Още от древни времена нежният пол се е възползвал от черното очертание, за да привлича, да омайва и да създава усещане за неповторимост. Клеопатра винаги е първата ни асоциация, когато чуем за очна линия, а веднага след нея идва Мерилин Монро. Тези икони на красотата са превърнали очната линия в много повече от просто грим, те я превърнаха в „малката черна рокля“ на макиажа.
 

 

На родна почва не можем да се сетим за по-перфектен пример за идеална очна линия от тази на музикалната дива Мария Илиева. Гласовитата красавица е известна не само с кадифения си глас, но и с великолепната си визия, която винаги включва грим издържан до съвършенсвто.
 

 

Очната линия на Мария е плътна. Нанесена, така че да подчертава големите й очи, ченрата магия е издължена и категорично заявява темпераментния характер на музикалната кралица. Ако искаш да се доближиш до ефекта, който макиаж майсторите са постигнали върху очите на любимата ни изпълнителка, заложи на наситено черна очна линия. Препоръчваме ти тя да е водоустойчива за максимален комфорт по време на дългите съботни вечери навън с приятели.

 Преди броени дни Мария Илиева се качи на сцената на музикалното прдаване „БГ Версия“, което се излъчва по БНТ HD, за да изпълни любимите ни парчета по нов начин, с нов аранжимент и акомпанимент. Певицата се появи на екран в прекрасна бежова рокля с права кора и, разбира се, запазената си марка – очна линия. 

Свързани теми: грим , очна линия, очи, известни , естествен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформим природно асиметрични вежди

Независимо дали една вежда е по-висока от другата, по-къса или по-редка, за вас това се превръща в кошмар. В следните редове, ние ви разкриваме ценни ...