Майка и половина!

Любимата на Джон Леджънд е сред звездните майки, които знаят как да ни накарат да им подръжаваме, дори ако не сме в този великолепен период от живота

Криси Тейгън е жена, която изключително ясно се отличава от повечето знаменитости. Красивата моделка, която плени сърцето на Джон Леджънд през 2007-a, когато двамата започаха да се срещат, днес е сред най-разпознаваемите лица на червения килим. Макар, че не е нито типичния модел, който се разхожда по котешката пътека, нито типичната водеща, като каквато Криси често се изявява, тя е звезда, която има ярка индивидуалност. Точно това кара нас и още милиони хора по света да я усещаме като диамант, който блести ярко и не се страхува да показва нешлифованата си страна.

 

Криси предизвиква истински фурор в Instagram след безброй многото секси снимки, които споделя. От социалната мрежа свалят постовете и заради факта, че са твърде разголени, а това само мотивира прелестната съпруга на Леджънд да докаже на всички, че тялото на жената може да бъде показвано точно толкова, колкото и тялото на мъжа. Тейгън не се свени да качва постове, с които показва на последователите си своите стрии, отпуснати части на тялото и целулит, като се опитва да докаже, че никой не е перфектен впреки медийния си образ.

 

Блондинката съвсем скоро стана майка и вече е модел за подръжание сред всички жени в този прекрасен етап от живота си. Екзотичната красавица не пропуска да споделя снимки с  малкото си бебче, където често я виждаме без грим. Когато обаче Криси минава по червения килим тя е безупречна, а нейната отличителна черта по отношение на макиажа са очите.

Гримьорите на Криси залагат на нейния поглед, който носи голяма част от екзотичната хубост на модела. Заради тайлансдките й корени те са леко дръпнати, а грим техните, които виждаме върху лицето на Криси винаги правят погеда й да изгежда още по-невероятен. Порчертаните очи са магнит за оконите. При Криси най-често наблюдаваме класическа очна линия или лек опушен грим, който се постига със сенки за очи. Водоустойчивите продукти осигуряват сигурност по време на целия ден, която по отношение на очите е изключително важна. За да останат сенките на клепача ни максималн о дълго и максимално добре иглеждащи, точно като тези на Криси, е добре да използваш основа за грим, която осигурява на гримовете баланс между издръжливост и качество на резултата. Вглеждайки се в грима на Криси забелязваме, че тя почти винаги носи изкуствени мигли, което не ни изненадва, все пак постоянно е пред камерите.

 

За обикновените момичета като нас обаче това е напълно излишно и постижим ефект на обемни и прелестни мигли може да постигнем със спирала за плътност и обем. Опитай със спиралите, които дават мигновен обем и дълбочина на погледа ти – тези на L’Oreal и Maybelline.

Свързани теми: спирала , очи, известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са нюансите на кафяво, които ще носиш на устните си и са тенденцията на сезона!

Земните тонове са на мода, но кафявите са направо цветът на сезона, постарай се да ги носиш на устните си...