Магията на L’Oreal Paris

Фон дьо тен, който се намира в кутийка на пудра… да, това е възможно благодарение на любимия ни бранд L’Oreal Paris, който преди броени дни представи страхотния си нов продукт и предизвика въздишките на всички макиаж почитателки по света.

Мека възглавничка за страхотен ефект

Това е продукт, който точно като нормален фон дьо тен осигурява перфектно покритие на кожата ни като и дава съвършен матов завършек, който се задържа максимално дълго. Благодарение на апликатора си – мека възглавничка, която сякаш гали кожата ти, нанасянето му става лесно и по-удобно от всякота. Трябва ти само да докоснеш леко лицето си и ще видиш страхотния ефект на Nude Magique Cushion. Именно меката възглавничка ти дава възможността да имаш две степени на покритие – леко покритие ако не я притискаш много и средно покритие на кожата ако окажеш малко повече натиск докато нанасяш фон дьо тена си.  Този магически продукт е наличен в цели 4 нюанса, разработени така, че да прилягат на максимално много цветове и типове кожа, което го прави перфектен за представителките на нежния пол, които се чувстват по-сигурни да избират само, когато имат по-голям набор от цветове и възможности. Магичният фон дьо тен на любимия ни козметичен бранд е не само лек, за да можем да го носим в грим несесера си непрестанно, но и създаден с мисъл за кожата ти. Той съдържа SPF 29, който е от основно значение за състоянито на лицето ти през тези така слънчеви пролетно-летни дни.


Освен грим почитателките, блогърките и влогърките, звездите също полудяха по страхотния продукт. Дутцен Крус и Джиджи Хадид са само част от популярните хубавици, които не се посвениха да похвалят Nude Magique Cushion в социалните мрежи и да качат снимка как точно го използват. Вдъхновени от тях и от Nude Magique Cushion, разбира се, те призоваваме да се насладиш на едно ново усещане за фон дьо тен и продукт, който ти дава слънцезащита като си го набавиш възможно най-бързо и го изпробваш, а защо не и да качиш снимка с него с хаштаг #taptap.

Повече за: Как да изберем правилния фон дьо тен

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да прикриеш следите от алергия по лицето с помощта на грима

Освен с хубавото време, пролетта е позната и като сезонът на алергиите. За наш късмет, с правилна грижа за кожата и подходящите продукти, все пак е въ...