Made for All: Колекция червила за всеки тон на кожата

Покупката на ново червило може да бъде изключително забавна когато вече знаеш какво търсиш и кой продукт ти отива най-добре (точният нюанс и производител). Но какво се случва, когато тръгваш от нулата и изобщо нямаш представа кое червило пасва перфектно на твоя тен, подтона на кожата или естествения цвят на устните ти. Проблемът се усложнява, когато става дума за избор на подходящо червено червило.

Made for All: Колекция червила за всеки тон на кожата

Едва ли има жена, която поне един път да не е направила грешен избор в магазина, и която след покупката осъзнава че червилото изобщо не и подхожда. Тогава всичко се превръща в кошмар. За съжаление, в магазините за декоративна козметика рядко можем да намерим тестери за червило и избора на любимия ни аксесоар се превръща в невъзможна мисия. Представяш ли си колко всичко щеше да е по-лесно, ако имаше един нюанс който отива перфектно на всеки тон на кожата?

Сензационно откритие в света на красотата

Ще ти подскажем – вече няма нужда да си представяш и да мечтаеш, защото сега наистина съществува подобен продукт. Запознай се с Made For All червилата от Maybelline New York! Създадоха ревлюционарна формула която променя „правилата на играта“ в бюти света. Съдържа специално подбрани пигменти, тествана върху 50 различни цвята на кожата, формулата подхожда еднакво добре на всички.

Вече знаем че на пазара съществуват десетки различни нюанси фон дьо тен. И това е очевидно, но какво е положението при червилата? Всъщност, и при тях съществуват подтонове, които ласкаят или не цвета на кожата ти. Ако добавим и широката гама предлагащи се нюанси, положението става още по-объркващо, всички губят и никой не печели.

За наше щастие, козметичната индустрия предлага богато разнообразие от иновативни решения и работи като цяло в полза на купувача. Maybelline New York ни улеснява търсенето! Сега можеш да имаш красиви и очарователни устни, облечени в най-подходящия за тях цвят.

Избери нюанс по твоя мярка

Универсалните, кадифено матови червила се предлагат в червени, неутрални, розови и лилави тонове и са създадени така че да подхождат еднакво добре на всички. Формулата с перфектна комбинация пигменти пасва идеално както смуглите красавици, така и на тези със светла или маслинова кожа. Благодарение на перфектното съотношение между съставките, най-сетне намира баланс между сини и жълти подтонове, което прави това дълготрайно червило подходящо за всички!

Кремообразната текстура хидратира и подхранва устните, а уникалната формула ги оставя с усещане за комфорт през целия ден. Устните изглеждат сочни, здрави и пленителни, както никога преди!

Наясно сме, че винаги има някой невярващ Тома, но това уникално червило ще те убеди че с него няма място за грешка а покупката на перфектно червено червило е лесна като детска игра.

Прочети повече за: Продуктите, които трябва да пробваш този месец

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Поръчайте веднага

Свързани теми: червено червило , червило, руж , устни, мат, тенденция, стил , nude грим, пролет, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Даваме ти 11 идеи за хубави нокти през тази пролет

Този сезон е доминиран от ярките цветове, които подобряват настроението и носят усмивка на лицето...