Лума Гроте – бразилскa хубавицa

Тази красива млада манекенка, родена и израснала в Бразилия, е едно от рекламните лица на L’Oreal Paris и ароматите на Paco Rabanne. Със своята неземно красива външност, интересна смесица между немски, японски и африкански корени, тя завладява модната сцена, и дори взискателните дизайнери като Vivienne Westwood, Burberry, Versace. D2Squared…

 

Твърди, че всекидневният й грим е съвсем обикновен.

Винаги слагам гланц за устни и спирала, и двете от LOreal Paris. Тоест, семпло, но шик. Най-добре се чувствам, когато съм естествена.

 

Откриват я, когато е на 16 години, като веднага след това тя се премества в Сао Паоло, с безрезервната подкрепа на семейството си. Голям обрат в кариерата й на модел й донася поканата да се премести в Лондон. С позитивно отношение и ведър дух научава английски език само за три месеца и започва да гради кариера. Работила е в многобройни рекламни кампании, сред които и кампанията за провокативно бельо, а ето как семейството й реагира на такива фотографии:

Майка ми, приятелите и гаджето ми много ги харесват. Татко е малко консервативен, но за него е важно да ме вижда щастлива, а работата ми ме прави щастлива!

 

Тя освежи новото поколение супермодели със своя нетипичен вид, който лесно превръща в класическа нежна хубавица или във фатална прелъстителка. Ще я видите на първата страница на престижни списания, а можете да я следите и в социалните мрежи, където много активно информира всеки ден своите почитатели за вълнуващия си живот.

В началото социалните мрежи ми служеха само за да се свържа със семейството и приятелите си, да знаят къде съм и какво правя. Сега ми служат като професионално средство, но и като чудесно забавление. Харесва ми да откривам колко креативни можем да бъдем в мрежите и колко хората могат да те вдъхновят. Фотографиите са толкова въздействащи!

 

Лума живее в Ню Йорк, а благодарение на хубавата си професия постоянно пътува из целия свят. Когато й се прииска малко спокойствие, се връща в родния си град.

Ню Йорк е любимият ми град, но когато ми се прииска да си почина, връщам се в Жоинвил, където мога да се къпя на водопадите.

 

Дата на раждане: 12.12.1993 г., Жоинвил, Бразилия

Любимо питие: известният бразилски коктейл Кайпириня

Любим цвят: зелено

Музика: Дрейк, Бон Айвър, Ред ход чили пепърс

 

Свързани теми: известни , тенденция, стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са идеалните пудри за лице, които се противопоставя на зимата!

Ако си почитателка на грима, то със сигурност знаеш колко е трудно да поддържаш блестящ тен през студените зимни дни, затова е важно да избереш правил...