L'oréal paris дава гласност на жените с шоуто „Worth it“

кан

Днес L'Oréal Paris, официален козметичен партньор на Кинофестивала в Кан от 21 години, представя шоуто „Worth it“: уникален дискусионен форум на живо, вдъхновен от емблематичното послание на марката. В седмицата от 8 до 14 май на живо от легендарния плаж на хотел Martinez ще бъдат излъчени седем предавания със специалното участие на известни актриси, посланици на марката, и други достойни личности, които ще демонстрират уважението си и ще дадат гласност на правата на жените в киноиндустрията. Шоуто „Worth it“ на L'Oréal Paris, което ще бъде достъпно за всички гости на фестивала и за минувачите по булевард „Кроазет“, е социален израз на почитта към киното и красотата, два аспекта дълбоко залегнали в ДНК на марката.

Белязано от разтърсващите социални събития, свързани с положението на жените в света на киното, тазгодишното издание на Кинофестивала в Кан няма да бъде само проява на блясъка на кинозвездите. Чрез своята открита медийна платформа L'Oréal Paris възнамерява да проведе дебат за правата на жените. Целта е това да се превърне в един специален момент в рамките на Кинофестивала в Кан и всички да могат да чуят гласа на тези жени, техните лични истории, победи и трудности по пътя към жадуваното усещане „Аз го заслужавам“.

festival kannes

За да превърне това първо по рода си начинание в още по-голяма сензация, L'Oréal Paris открива L'Oréal Paris Beauty Bar: временен щанд, на който марката ще демонстрира пред обществото високите си постижения в сферата на козметичната индустрия чрез творчески семинари, индивидуални сесии с професионални гримьори и представяне на последните продукти на марката.

От 8 до 14 май, 20:30 часа, плажът на хотел Martinez. Свободен достъп. НА ЖИВО ОТ КАН Бъдете с нас и нашите специални международни гости, вълнуващи интервюта, интересни репортажи и много други!

Следете ни на @lorealmakeup

Гледайте ни на живо в LorealParisOfficial

Свързани теми: посланик на L’Oreal, Кан 2017, Кинофестивал в Кан

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

L’Oreal Paris представя ново лице: доктор Радина Денкова

Доктор Радина Денкова, специалист за дерматология и дерматовенерология, стана експертът за грижа за кожата на L’Oreal Paris...