Любовта на Юлия

Kазвали са ви да не вярвате в приказки?

Срещата с Юлия и Деян би разбила на пух и прах и най-скептичните съмнения. Тя има широка усмивка и излъчва топлина, той я държи за ръката през цялото време, а чувството му за хумор би разхлабило примките на всеки разговор. И ако си мислите, че между тях всичко е музика и любов – да, прави сте. И не защото им е лесно, а защото сами са избрали да е така.

Фотография: Ивомир Пешев

Тя го е запознала с руската култура, той нея – с планинарството.

Умеят да намират общото помежду си и да не се плашат от различното. Съзвучие – това е, което определя двамата най-добре в личната им приказка за музиката и уроците по обичане. Двамата се венчаха през слънчевите летни дни, а ние поглеждаме към списание ОК!, където Юлия говори открито и с усмивка за любовта си.

Една от тайните за красива фигура на модела е вегетарианския начин на хранене.  „Когато започнахме да живеем заедно с Дидо и съответно да готвим заедно, нямаше как да приготвям храна отделно за мен и за него и преходът към вегетарианство и за мен стана естествено. Не усещам някаква липса, не ми беше тежко.“ Красавицата има син, който се разбира прекрасно с половинката й: „След като се разделих с бившия ми съпруг, не е имало друг мъж вкъщи освен баща ми. Деян е първата мъжка фигура, която влезе в дома, и мисля ,че заема много важна роля в неговото развитие. Последния път като се видяхме, Игор първо отиде при Деян да си споделя, после при мен и майка ми. За 6-ия рожден ден Деян му подари китара, сега се учи да свири и много му харесва.“

Фотография: Ивомир Пешев

Свежи очи и тъмни устни

На корицата на списание ОК!, Юлия блести с любимия ни грим за сезона – свежи очи и тъмни устни. Виновникът за перфектният макиаж на модела е Марина Младенова. Гримьорът, който е сред най-предпочитаните имена от звездите и стилистите на изданията, подчертава усмивката на блондинката с тъмно лилаво червило, което е истински хит.

Заложи на матирана негова версия и покори улиците, както Юлия подиума!

Повече за: Идеи за новогодишен грим

 

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

She’s The Queen: Гери-Никол се преобразява като хамелеон в новото си видео

Освен талантлива, Гери-Никол е и с ясна визия за своя имидж, който й гарантира безспорен успех...