Lash Sensational спирала: За прекрасен обем на миглите

Няма момиче, което да не иска прекрасен обем на миглите си. Но, за съжаление, малко от нас са благословени с природно гъсти и извити мигли. Повечето от нас се мъчат с ролки за извиване на мигли или процедури като Lash lift с надеждата, че миглите ни ще изглеждат поне малко по-пълни и изразени. Има една спирала обаче, която ще направи миглите ти абсолютно изумителни и с която те ще имат по-голям обем. Става дума за спиралата Maybelline New York Lash Sensational.

Lash Sensational спирала: За прекрасен обем на миглите

Lash Sensational – идеална за твоята визия

Тази спирала впечатлява още откакто се появи на пазара. Може да не ти се вярва, но тя е любимият козметичен продукт на една от най-известните инфлуенсърки в региона, Дуня Йованич.  

Както и самата Дуня казва, всеки ден получава въпроса как така миглите ѝ изглеждат съвършено, а отговорът е – спиралата Lash Sensational. Да, и ние си мислехме, че са изкуствени мигли, но всъщност става дума точно за спиралата Lash Sensational.

Защо спиралата Lash Sensational е толкова обичана

Това, което прави тази спирала уникална, е ефектът на разширени, прекрасни мигли. Тайната се крие в четката, изработена от 6 вида косъмчета, благодарение на което тя достига до абсолютно всяка мигла, разширявайки ги като ветрило. Освен това тя има 10 слойно гребенче на четката, които отделят всяка мигла от останалите, увеличавайки обема им.

 

Когато се сдобиеш с тази спирала ще забравиш, че ролките за извиване на мигли изобщо съществуват, а дори и да ти прозвучи невероятно, само един слой от тази спирала е достатъчен, за да изглеждаш зашеметяващо. Също така формулата на спиралата Lash Sensational е такава, че не създава онова неприятно чувство на тежест на по миглите, нито пък бучки.

Lash Sensational limited опаковка

През този септември спиралата Lash Sensational пристига във феноменална, limited edition металик опаковка. Затова не пропускай възможността да я купиш с един клик на снимката на продукта след текста или в дрогериите в цялата страна. С Lash Sensational погледът ти ще бъде дълбок, всяка мигла съвършена, а всички ще се питат как е възможно миглите ти да имат такъв прекрасен обем!

Lash Sensational спирала: За прекрасен обем на миглите

Прочети повече за: Перфектни вежди в няколко стъпки

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, мигла

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Опушеният грим е отживелица – подготви се за взрив от цветове

През последните няколко години станахме свидетели на най-различни тенденции за гримиране на очите – от класически, през авангардни, до онези ...