Lash Sensational спирала: Формула, обогатена с масло от дива роза

Ако си свикнала с легендарната Maybelline New York Lash Sensational спирала, с която всяка мигла става зашеметяваща, тогава ще те зарадва фактът, че сега тя пристига с формула, която ще направи миглите ти красиви и меки с невероятен обем, и е в още по-хубава опаковка.

Lash Sensational – Обем, на който не можеш да устоиш

Lash Sensational – Обем, на който не можеш да устоиш

Откакто се появи на пазара, тази спирала не спира да въодушевява. Може да ти прозвучи невероятно, но тя е любимият козметичен продукт на една от най-известните инфлуенсърки от региона, Дуня Йованич. Както тя сама казва, всеки ден я питат как миглите ѝ изглеждат толкова невероятно, а отговорът е - Lash Sensational спирала.

Lash Sensational – Обем, на който не можеш да устоиш

 Да, и ние си мислехме, че става дума за изкуствени мигли, обаче всъщност заслугата е изцяло на спирала Lash Sensational.

Защо спиралата Lash Sensational е толкова предпочитана

Тази спирала е уникална по това, че кара миглите да изглеждат разгърнато и зашеметяващо. Тайната е в четката, която е изработена с 6 вида косъмчета, поради което обгръща всяка мигла, разтваряйки ги като ветрило. Освен това тя има цели 10 реда гребенчета, които отделят всяка мигла от останалите, увеличавайки обема им. Само един слой спирала е достатъчен за спиращ дъха вид.

Lash Sensational спирала: Нова формула, обогатена с масло от дива роза

Любимата ти спирала сега с масло от дива роза

Формулата на Lash Sensational спиралата сега е обогатена с масло от дива роза и минерални пигменти. Маслото от дива роза елиминира неприятното усещане за тежест по миглите, като го заменя с чувство на поддържани и меки мигли, а минералните пигменти увеличават интензивността на цвета. Всичко това ще ти помогне да постигнеш зашеметяващ ефект на ветрило за увеличаване на обема на миглите, съпътстван с чувство за меки и поддържани мигли, които са ефирни и леки.

Lash Sensational опаковка

Тази спирала пристига в феноменална матово розова опаковка. Lash Sensational спирала е всичко, от което се нуждаеш, за да имат миглите ти невероятен обем и едновременно с това да бъдат меки и нежни както никога досега.

Lash Sensational спирала: Нова формула, обогатена с масло от дива роза

Поръчай я с клик на снимката на продукта след текста и се увери сама!

Прочети повече за: Продукти, които трябва да пробваш тази пролет

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Lash Sensational

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Lash Sensational Burgundy

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Lash Sensational Waterproof

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, лице, Maybelline New York, мигла

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Maybelline New York Instant Eraser коректор стана още по-добър! Ето кое е НОВО!

Джиджи Хадид и други топ модели и световноизвестни инфлуенсърки препоръчаха този коректор още преди да пристигне на нашите рафтове...