Lancôme Visionnaire Crescendo - нощен пилинг продукт

Visionnaire Crescendo: 28 нощи до новата кожа

нощен пилинг

Създадена през  2011 г. линия грижа за кожата Visionnaire на Lancôme  продължава да се развива с иновативни и радикални решения за жените, които са активни на всички фронтове, отреждайки им  активна роля и в грижата за собствената красота. 

В съвременния  глобализиран свят жените са  по-динамични и активни  от когато и да било преди. Натискът да бъдат перфектни във всеки момент ги кара да се концентрират върху личното си развитие, а перфектната кожа е част от това. 

Атрактивна структура и  свеж, равномерен, блестящ тен, са най-добрите заключителни потвърждения за постигнатия резултат и  доказателство за баланс. 

Въпреки всичко, с течение на годините кожата постепенно започва да губи блясъка си. Цветът на лицето помътнява, порите стават по-видими, а  фините линии  постепенно оформят врязани бръчки. Осигуряването на помощ на жените да преодолеят ефекта на времето и да бъдат активни участнички в грижата за красотата си е дългогодишната философия на линията  Visionnaire.

Така през 2017 г. Lancôme пуска нов продукт грижа за кожата с ясната амбиция да  спре ефекта на времето: уникалният продукт нощен пилинг 2 в 1 Visionnaire Crescendo™ Progressive   остава върху кожата, без нужда от отмиване.

Вдъхновен от дерматолозите, Visionnaire Crescendo™ е течен пилинг с две фази, които прогресивно увеличават интензивността си, използвани една след друга, като целият цикъл е 28 нощи. Резултатът е видима промяна на кожата:  равномерен тен, възстановено сияние, стегнати пори, по-малко видими бръчки и  фини линии – с други думи,  резултатът е преодоляване на първите признаци на стареене. 

Жените няма да могат да устоят на  тази революционна добавка  към техния режим на грижа за себе си.

Lancôme създава уникална концепция, вдъхновена от дерматологичната практика

нощен пилинг

Какво бихте казали, ако идеалният път не е  еднопосочен, а по-скоро процес на овладяване на постепенни процедури и  техники?

Опитвайки се да разработят двойната формула за нощен пилинг Visionnaire Crescendo™ Progressive, лабораториите на Lancôme черпят вдъхновение от една на пръв поглед несъвместима комбинация:  дерматологичните процеси и интервалните спортни тренировки.  

Дерматологично вдъхновение: обновена кожа с ефект на пилинг

Обикновеното ексфолиране (микрогранули) и скраб  (ексфолиране с помощта на четка или ръкавица) са достатъчни, за да отстранят напластените мъртви клети от повърхността на кожата. Продуктът  нощен пилинг Visionnaire Crescendo™ Progressive е напълно различен в избора си на активни прогресивно действащи съставки. 

Вдъхновение от спорта:  подходящ тренинг на кожата

Дерматологичните техники не са единственото преимущество.  Visionnaire Crescendo™ е вдъхновено и  от HIIT (високоинтензивна интервална тренировка), които са популярни при маратонците с редуване на периоди на  натоварване и почивка.  

Комбинацията дерматологични (прогресивен пилинг) и спортни практики  (HIIT) е довела до изключителната концепция на продукта  Lancôme, известна като SIIT™ или Skin Interval Intensity Training™. Лабораториите залагат на тази концепция при разработването на нощния пилинг продукт Visionnaire Crescendo™ Progressive. Двуфазовият пилинг с  нарастваща интензивност е формулиран с цел успешна корекция на  признаците на стареене, посредством  заглаждане на повърхността на кожата, изравняване на тена, подсилва сиянието и  обновяването на клетките, за да се бори с признаците на стареене.

Visionnaire Crescendoе пилинг от ново поколение

нощен пилинг

В процеса на разработване на нощния пилинг  Visionnaire Crescendo™ Progressive лабораториите на Lancôme се опитват да следват стратегия за постигане на изключителен резултат без компрометиране на ангажимента си към толерантност: SIIT™ в действие.

Перфектно подбраната комбинация е пропита от естествени съставки с естествен произход.

Нощният пилинг Visionnaire Crescendo™ Progressive се състои от две взаимодопълващи се  течни формули.

Фаза 1 се ползва в продължение на 14 нощи и служи за пилинг. Интензитетът на пилинга е най-нисък на този етап. Пилингът има за цел отстраняване на повърхностните слоеве мъртви клетки и стимулиране на  подновяването на клетките с 5% AHA –  натурална плодова киселина – и екстракт от  трици от киноа, чиито ексфолиращи свойства са установени наскоро. След 14  нощи повърхността на кожата е загладена, тенът е по-равномерен и лъчист. 

Фаза 2 на усилено действие е през следващите 14 нощи. Втората фаза има концентрация се  10% салицилова и гликолова киселина – две водещи дерматологично активни съставки, които са вдъхновени от медицинския пилинг – за  стимулиране и регенериране на кожата. Комбинацията на тези две киселини във формулата на Visionnaire Crescendo™ заглажда повърхността на кожата, намалява размера на порите, изравнява тена, стимулира възобновяването на клетките, заглажда бръчките и  фините линии. 

И двете формули съдържат дериватив на жасмоната, отличителен белег на гамата Visionnaire.

Жасмонатът  допринася за поддържането на оптималната стимулация на хиалуроновата киселина в различните слоеве на кожата. Ключовата съставка на кожата, хиалуроновата киселина, играе основна роля в производството на колаген, еластин и фибропласт. Тя е предназначена да запълни  междуклетъчните пространства и да задържи влагата в кожата, допринася за постигането на плътна, консистентна структура, характерна за кожа в добро състояние.

Нощният пилинг продукт  Visionnaire Crescendo™ Progressive дължи ефективността си на комбинацията на ефикасни ексфолиращи активни съставки с натурален произход, съчетани с жасмонатен дериватив.  

Изчистен ефективен процес: без време за чакане, без измиване

Lancôme е създал лесна за ползване двойна  формула за жените, които живеят на бързи обороти.

И двете течни формули на Visionnaire Crescendo™ Progressive  са лесни за нанасяне на равномерен слой.  Не е необходимо отмиване, което ги прави още по-атрактивни.

Нанасяйте вечер на добре почистена кожа преди лягане. За постигане на по-добър комфорт и хидратация, Lancôme препоръчва да използвайте обичайните си нощни кремове заедно с Progressive Night Peel.

За увеличаване на резултата, Visionnaire Crescendo™ SIIT™  може да се повтори до шест пъти годишно,  като между процедурите се оставя един месец почивка за кожата. 

Oптимизирайте резултатите от Visionnaire CrescendoProgressive 

нощен пилинг

Както всички пилинг продукти, Visionnaire Crescendo™  трябва да се нанася методично за  постигане на  най-добрите възможни резултати, щадейки същевременно кожата. Всеки флакон съдържа еквивалент на 14 нощни нанасяния на продукта и  всяка фаза е с продължителност 14  последователни дни, непосредствено една след друга, без прекъсване опаковката 2 в 1  улеснява употребата. 

Инструкции за употреба

Вечерта: Внимателно свалете грима, натиснете и вземете три до четири дози Visionnaire Crescendo™ и нанесете на лицето на  равен слой с връхчетата на пръстите, като избягвате зоната около очите и устата. За постигане на по-добър комфорт и хидратация,  след това нанесете обичайния нощен крем, който ползвате.

Сутринта: След като почистите кожата, е много важно да  нанесете крем с  минимум слънцезащитен фактор SPF 15. Продуктът коригира и заглажда кожата, защитавайки я от ултравиолетовите лъчи.

Навици, които е добре да се изградят

нощни пилинг

Определете своя тип кожа: Пилингът атакува кожата и не се препоръчва за чувствителна кожа. 92% от жените, които  са използвали подготвителната фаза 1 и фаза 2  потвърждават, че са се чувствали комфортно.

Visionnaire Crescendo™ никога не трябва да се използва в комбинация с друга киселинно дермоабразивна или козметична терапия. През този период от 28 нощи трябва да се избягват и солариумните процедури. 

Спазвайте стъпките: Visionnaire Crescendo™ е треньорът на кожата. Фази 1 и 2 не могат да се използват заедно, а трябва да се спазва  последователността им, както и целият  период на грижа, ако се търсят максимални резултати. 

Още веднъж, не забравяйте, че трябва да използвате продукта с нанасяне на крем със слънцезащитен фактор.

Eдно ново начало за кожата

Продуктът Visionnaire Crescendo™ Progressive ви обещава кожа, със загладена повърхност, загладени фини линии, по-малко разширени пори, подобрена структура и  по-сияен вид.

Ефективността на продукта е оценена и определена с дерматологична оценка след 1, 15  и 28 нощи на приложение. Резултатите са показателни

Най-щастливи са жените

Съгласно резултатите, получени от клиничните изпитвания,  жените са много ентусиазирани от наблюдаваните резултати. Кожата е със значително по-равномерен тен, по-гладка и сияйна. 94% от жените оценяват нежността на нощния пилинг  Visionnaire Crescendo™ Progressive след 28 нощи на ползване. 

На първата сутрин 84% смятат, че кожата им изглежда по-здрава, като процентът се вдига на 88% след 28 нощи на процедури.

Красивият вид на кожата също е високо оценен от 82% от жените, които отбелязват подобрение след първата нощ и 84% след 28 нощи.

Жените, които смятат, че кожата им е по-чиста, са 86% след първата нощ и 92% след 28 нощи.

Накрая, след една седмица 76% споделят, че са се чувствали по-уверени в резултат на ефекта от продукта и 76% след една седмица казват, че техните  приятели и семейство са забелязали  качествено подобрение на кожата им.

След събуждане кожата изглежда видимо по-красива, по-мека, по-тонирана и по-лъчиста въпреки, все едно, че времето е спряло.

Повече за: Lancôme Matte Shaker - Бъди луда. Бъди мат!

Свързани теми: грижа, тенденция, тенденция, Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продукти за почистване на лицето, които трябва да пробваш

Това е тайната за чисто и сияещо лице, в което ще се влюбищ. Забравете за сутрешното измиване с топла вода, тайната се крие в тези продукти ...