Lancome представя Teint Idole Ultra Wear Стик

Причината милиони жени по цял свят да изберат  Teint Idole Ultra Wear е заради свободата, която им предоставя да изживеят пълноценно всеки един миг, да се чувстват напълно уверени и в хармония в себе си. Експертната формула, дълготрайността и максималното покритие на Teint Idole Ultra Wear отговарят на техните очаквания – като им дават и още нещо. Това, което е най-важно е, че тази линия предлага “индивидуализирано” преживяване с висока ефективност, разнообразни продукти, които могат да бъдат използвани за създаване на  всяка една визия, която пожелаете. Докато мигнете с око, вече имате  гарантиран безупречен резултат.

Това е причината, поради която сега Teint Idole Ultra се гордее нов   възхитителен  пристрастяващ продукт: Teint Idole Ultra Wear Stick, идеален вариант за промяна на вашата визия за миг или  с дискретно  туширане.

Трансформиращата сила на грима

teint idole ultra

Многообразните нови тонове на стика основа Teint Idole Ultra Wear Stick, който можете да носите със себе си значи, че семейството Teint Idole Ultra Wear сега открива още повече възможности  за създаване на безпогрешна красива визия, която перфектно  посреща конкретните ви изисквания. Ще се почувствате горди!

Teint Idole Ultra Stick, вашият съюзник в грима в крачка

teint idole ultra

Стикът е основа от ново поколение. Teint Idole Ultra Wear Stick  изравнява вашия тен и тушира лицето ви  винаги, когато имате нужда.

Невероятната формула  осигурява максимално покритие и невероятно усещане за лекота. Лесна за използване,  предоставя съвършен контрол на нанасяне, така че можете да постигнете ефект тип сатен и естествена матирана визия. По-важно е и че е в удобна, ежедневна опаковка, така че можете да я носите навсякъде със себе си. 

Нещата са още по-добри... Този свръх-многообразен стик изпълнява функцията на основа, за ретуширане на грима, за създаване на красива визия или  подчертаване на чертите на лицето ви  с очертаване или  озаряване, освен останалите си свойства. Гримьорите и пристрастените към грима обожават този продукт!

Трик за красота Очертаване на контурите със стика  Teint Idole Ultra Wear Stick

teint idole ultra

Очертаване на контурите. Тази техника на скулптиране  на контурите на лицето променя и разкрасява чертите ви и сега се е превърнала в модна тенденция. Основната концепция е да се нанесе по-светъл нюанс от двете страни на носа, на лъка на Купидон и на  връхчетата на бузите за озаряване на лицето. А по-тъмен тон в средата на челото,   по скулите и челюстта с цел подчертаване на  извивките на лицето и  рафиниране на чертите. Стикът Teint Idole е перфектен за очертаване на контурите без значение къде се намирате, у дома пред огледалото, на път или в крачка. Стикът се нанася върху кожата и след това просто го разнасяте с връхчетата на пръстите за гарантиран безупречен тен. 

Съвети: За тъмните тонове изберете такъв, който е два или три тона  по-тъмен от вашия  за постигане на по-силен ефект. 

Повече за: Lancôme представя Advanced Génifique Sensitive

Свързани теми: фон дьо тен , Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме фон дьо тен, който устоява на ежедневните предизвикателства

При нас пристига подобрената версия на известния фон дьо тен на L'Oréal Paris предпочитан както от местните, така и от чуждестранните инфлуенсърки. Ст...