Lancôme представя La Vie Est Belle L’éclat тоалетна вода

Френският израз La Vie Est Belle (Животът Е Прекрасен) – философия на живота и щастието или универсална декларация за красотата в живота? Тоалетната вода L’Éclat има искрящо сърце от естествени съставки [портокалов цвят абсолю, жасмин самбак абсолю, есенция от нероли и есенция от роза], окрилени от блестящата усмивка на мускус. Първото слънчево нероли, ексклузивно създадено за Lancôme от двама водещи френски парфюмеристи.

La Vie Est Belle L’éclat #Sparkles

lveb eclat edt

Щастието, което създава La vie est belle, се разраства…След парфюма L’Éclat, Lancôme пише нов параграф с тоалетна вода L’Éclat – новото олфактивно отклонение.
Дълбоко в себе си всички ние имаме неизчерпаем източник на щастие, който бленува да бъде освободен. Lancôme улавя в своя флакон искрата, която кара жените да засияят повече от всякога.

Акцент върху слънчево нероли

Двамата парфюмеристи зад La vie est belle, Доминик Ропио и Ан Флипо, аранжират и изпълняват тази последна версия на радостта от живота и щастието.
Слънчева и топла, тази тоалетна вода очарова с безкрайна деликатност и обезоръжаваща спонтанност. Всъщност тя е първата от семейството на La vie est belle, която следва пътя на пристрастяващия дървесно-мускусен амбър с докосване от ванилия, като същевременно обещава да бъде толкова прелестна и пристрастяваща, колкото и предшествениците си.

Искрящо разкриване

Тоалетната вода експлодира в нотки мандарина, грейпфрут и бергамот, освежени с жив розов пипер и подсилени с акорд от чай.

Слънчево сърце

Оригиналният букет на L'Éclat е съчетание от ирис и розов цвят с есенция от нероли. Свежестта на портокалов цвят щедро обогатява аромата.

Като втора кожа

Базовите нотки на ирис и пачули са озарени с нов дървесен мускусен амбър през мекия и обвиващ полъх на мускус и амброксан. Имате усещането за втора кожа

Фасетиран флакон за разпръскване на светлина

lveb eclat edt

Оригиналният флакон L'Éclat Eau de Parfum – „кристалната усмивка“ – обогатен с хиляди фасети и създаден от Катерин Круснас, разпръсква цялото сияние на новото олфактивно преживяване.
Великолепни крилца органза се обвиват около гърлото на флакона, като изразяват топлината и очарованието на слънцето.

Повече за: Lancôme представя La Vie Est Belle L’éclat

Свързани теми: парфюм , тоалетна вода , Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Пролет 2018: Френско изкушение

Добре дошли в смелия, ултракреативен свят на новите френски сладкарници, където класиката се възражда в учудващи аромати! ...