Lancôme представя La Vie Est Belle L’éclat

LA VIE EST BELLE е френският израз на фразата Животът е прекрасен.

Философията на живота и щастието или универсалната декларация към красотата на живота. Éclat de Parfum е съставен от искрящо сърце с най-благородни природни съставки [абсолю от Портокалов цвят, Жасмин Самбак, есенциа Бергамот], подсилени с усмивка от плодова наслада. Портокаловият цвят е създаден специално за Lancôme от двама водещи френски парфюмериста.

 LA VIE EST BELLE L’ÉCLAT, НОВАТА ИСТОРИЯ НА ЩАСТИЕТО

levb eclat julia

Още от първоначалното му създаване през 2012 г., La vie est belle е наслада за сетивата, която носи щастие с всеки нов модел. Това е вълнуващо преживяване за Доминик Ропион и Ан Флипо, двамата велики парфюмериста, създали първоначалната композиция. След това те с елегантност поемат предизвикателството да изучат всеки детайл от този максимално интензивен и също така сложен комплекс от усещания.

Преди две години Lancôme се обръща към тях да пресъздадат в аромат идеята за щастие, което идва от вътре, от себе си към другите, като светкавица, отразена в безкрайността. Отнема им две години да създадат новия Eau de Parfum, La vie est belle L’Éclat, който изразява начина, по който щастието се разпростира по-широко, когато се споделя. Ароматът разкрива свежи върхови нотки върху мека и богата база, обвита в свежестта на портокалов цвят. Това цвете е в сърцето на тази конкретна история, едновременно напомня за La vie est belle, но и създава нова история, изцяло обновена.

ВПЕЧАТЛЯВАЩО ОТКРИТИЕ – ШЛИФОВАН ОРАНЖЕВ ЦВЯТ

lveb ingredients

Парфюмната вода La vie est belle L’Éclat изненадва с флоралната си свежест! Нейният неустоимо стоплящ състав разкрива множеството лица на портокаловия цвят. Характерно цвете на местата със слънчев климат, което деликатно събужда сетивата със своята прекрасна, щедра свежест. “Портокаловият цвят е една от любимите ми съставки, защото лицата му се неизброими,” признава Ан Флипо. “Изглежда очевиден изборът му за La vie est belle L’Éclat.

Така портокаловият цвят оформя искрящата база на този аромат. Извисен от есенцията на роза и жасмин, се вписва в опияняващия флорален букет. Озарен от свежестта на изтънчения бергамот и силната мандарина, той се обогатява и от акорда на фрезия.

Базовите нотки са неподражаемият акорд за ценители на La vie est belle, преформулиран от Доминик Рупион около LMR’s CO2 ванилия, амброксан и сандалово дърво. “Как мога да преобразя класическото пристрастяване към La vie est belle? С комбинация цвят и слънчеви нотки,” обяснява той.

“Замених оригиналния класически акорд с ванилия, обвита в меките нотки на сандалово дърво..”

ФАСЕТИРАНИЯТ ФЛАКОН ЗА БЕЗКРАЙНА ИГРА НА СВЕТЛИНАТА

lveb eclat

За изразяване на начина, по който щастието се разпространява, Катерин Крунас предлага идеята за обвиване на контурите на оригиналния флакон– “кристална усмивка” – с безбройни фасети: “Дързък в своята прецизност и чувственост, дизайнът на La vie est belle се определя от неговите извивки, от обема на усмивката…“ споделя дизайнерът. “Исках да срежа стъклото, за да увелича обема му по видим начин, създавайки оптически ефект и играейки с перспективата (...). Естетическият жест тук е умножен и транслиран във впечатляващ обем светлина.”

С изящен дизайн, известен от векове –този флакон, изисква невероятна техническа виртуозност и безброй опити преди да може да бъде възпроизведен във вида на скиците на дизайнера с изчистени съвременни линии. Всяка от 221-те опори, които украсяват флакона, има пет фасети, с ъгли, които са изработвани на ръка при създаването на формите, така че всяка от тях да може да оживее, улавяйки светлината. Кристалната усмивка е трансформирана по този начин в брилянтен калейдоскоп, който мултиплицира всеки лъч светлина така, за да отразява безкрайността.

Повече за: Lancôme La nuit trésor: историята на любовта, разказана от трио рози

Свързани теми: тоалетна вода , тенденция, Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да оформим природно асиметрични вежди

Независимо дали една вежда е по-висока от другата, по-къса или по-редка, за вас това се превръща в кошмар. В следните редове, ние ви разкриваме ценни ...