Lancôme представя Advanced Génifique Sensitive

Кой от нас не е изпитвал моменти, в които кожата отговаря на сезонните промени, периоди на преживяван стрес или промени в режима на хранене с неприятни усещания? Усещане за парене, смъдене или щипане? Това са предупредителни сигнали и които показват, че жените изпитват повече, отколкото виждат.
Чувствителната кожа е широко разпространен универсален и цикличен феномен, който засяга около две от три жени по света.1 Lancôme проучва този феномен и стига до откритието: по време на периодите, в които кожата е чувствителна, тя е в процес на възпаление и това рязко ускорява процеса на стареене.
Новият Advanced Génifique Sensitive представлява резултатът от преследването на една дръзка цел: разработване на едномесечен курс с прясно активирана формула, която изглажда кожата, стимулира младежкия й вид и я подсилва в периоди, в които е чувствителна. Багодарение на капсула, която съдържа антиоксиданти, които са с чистота 99%. Тя се освобождава с отварянето на флакона на серума Youth Activating Serum за повишена ефикасност.
Ефективни и универсални: тези приоритети винаги са били в същността на непрекъснатите усилия на Lancôme да подкрепя всички жени в техния стремеж към красота и благоденствие. - Françoise Lehmann Генерален директор на Lancôme International

Нова парадигма за кожата

genifique sensitive

Светът се променя и кожата преживява това по различен начин. В съвременната реалност няма два дни, които да са еднакви и кожата реагира на това. Нейната екосистема е нарушена и отслабена, което води до чувство на дискомфорт (усещане за топлина, сърбеж, стягане и др.) и в някои случаи зачервяване. Тези лоши за кожата дни или случаи на чувствителност се усещат, но не винаги са видими.
В отговор на съвременния живот, Lancôme предефинира основата на концепцията за 'хроно-чувствителност” – идеята, че дните, които са лоши за кожата, не са неизбежни - например при чувствителната атопична кожа. По-скоро те идват и отминават продължавайки от няколко дни до няколко седмици и могат да се случват няколко пъти годишно. С други думи, те не са постоянно състояние на кожата, а циклично настъпващи. Те засягат всички жени, без значение на каква възраст, с какъв тип или цвят кожа са. Въпреки, че лошите дни за кожата не са постоянни, те оказват много реално въздействие върху нея. Те предизвикват отслабване и възпаления. На практика, тези признаци на чувствителност могат да доведат до преждевременно стареене.

На базата на разработване на формулата, Lancôme още веднъж излиза с ясен експертен отговор на този нов феномен - кризи на чувствителна кожа: ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE. Този двоен концентрат дава цялата мощ на иконичния активатор на младостта Advanced Génifique. Подсилва го с нова успокояваща пробиотична фракция, съчетана със синя ампула, която съдържа изключително силни активни антиоксидантни съставки. Силно концентрираната формула Advanced Génifique се активира с едно натискане и осигурява грижа за период от един месец. Постигане на максимална ефективност. Тя подхранва в дълбочина и възстановява младежката аура на кожата.

Кога кожата остарява незабележимо

genifique sensitive

Освен усещането за дискомфорт, тези силни прояви на чувствителност имат и реални биологични последствия за кожата.
След вътрешна или външна атака, се създават свободни радикали и се задействат всички структури на кожата. Освобождават се различни семейства маркери на възпаление (като простагландини и интерлевкини ), които водят до възпаление и отслабване на кожата.
Роговият слой изтънява и клетките стават по-малки и по-малко, което унищожава бариерата на кожата и я прави по-пропусклива за външните агресори. В резултат на това, нервните окончания стават по-достъпни и се свръх-стимулират.

Това води до проява на биологическите мимически промени, наблюдавани в хода на остаряване. По този начин, такива епизоди на чувствителност водят до преждевременно остаряване на кожата, което налага нуждата от „пожарогасител” за незабавно успокоение и дългосрочно третиране.
За противодействие на лошите дни за кожата, Lancôme въвежда козметично решение, което осигурява безкомпромисен отговор на двустранния въпрос с хроно-чувствителността и стареенето: Advanced Génifique Sensitive, прясно активирана -
едномесечна терапия за успокояване и защита на кожата срещу моментите на чувствителност.

Базата Advanced Génifique: успокоява и запазвамладостта на кожата

genifique senstitive

Във формулата на Advanced Génifique Sensitive лабораториите на Lancôme са съчетали за пръв път елементи от три силни семейства пробиотици. В сърцето на формулата е изключително внимателно селектирано трио, резултат на бифидобактериум (bifidobacterium longum) и дрожди (saccharomyces cerevesia). Те вече присъстват в серума Advanced Génifique, а в Advanced Génifique Sensitive за пръв път са комбинирани с успокояващи лактобацили (lactobacillus casei).
Тези пробиотични частици са получени чрез иновативен биотехнологичен процес, който дава възможност за извличане на екстракти, богати на основните компоненти, важни за живота на клетката, като липиди, аминокиселини и карбохидрати, чиито свойства действително възстановяват кожата.

Ампула за прясно активиране:

genifique sensitive

В допълнение на действието на активатора на младостта, Lancôme добавя изключително пречистен мощен комплекс антиоксиданти към формулата Advanced Génifique Sensitive, който съдържа ферулинова киселина и витамин Е.
Тези две съставки активно предотвратяват оксидативния стрес – вследствие на вътрешни и външни фактори – който атакува кожата и я прави по-деликатна. Тези активни съставки са в състояние да се насочат към широката гама външни въздействия.
Въпреки своята ефективност, ферулиновата киселина е изключително нестабилна и следователно, е много трудно да бъде вкарана като част от формулата. Базирайки се на своето ноу-хау, Lancôme съумява да изолира ферулинова киселина и витамин Е в ампула, която се счупва с едно натискане след отварянето на флакона.

От практическа гледна точка тази стабилна и оригинална концепция за „свежа козметика” също така съхранява антиоксидантата ефективност на ферулиновата киселина. Запазва я запечатана до момента на отварянето й.
След като продуктът бъде активиран, активните съставки в ампулата се комбинират с основата и освобождават антиоксидантните си свойства. Борят се с множеството свободни радикали, които атакуват кожата и предоставят максимална ефективност при терапията.
В резултат на това, кожата е двойно успокоена и защитена от базата активатор на младостта и синята ампула, съдържаща антиоксиданти. Наблюдава се мигновен резултат. Кожата е освободена от дискомфорта през периодите на чувствителност и нормалният й вид е възстановен – както всяка жена би искала.
С този флакон всяка жена има свободата да активира кожата си в момент по свой избор, когато усети подобна нужда. След отварянето тя има един месец да използва ежедневно свежата терапия. Един месец за успокояване, балансиране и възстановяване на кожата, за да може по-добре да се бори с кризите на чувствителност и хода на времето.

genisfique sensitive

Четири стъпки за прясно активирания Advanced Génifique Sensitive


1. НАТИСНЕТЕ & ЗАВЪРТЕТЕ горния край на антиоксидантната ампула.
Така ще смесите ферулиновата киселина и витамин E с основата активатор на младостта Advanced Génifique Youth, обогатен с лактобацили.
2. РАЗКЛАТЕТЕ флакона, за да смесите добре формулата.
3. ИЗВАДЕТЕ празната синя ампула.
4. ЗАМЕНЕТЕ я със сребристия капкомер.

Повече за: Lancôme представя La Vie Est Belle L’éclat

Свързани теми: грижа, Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Хиалуронова киселина, мощна съставка, която ще помогне на кожата и косата ти в правилната хидратация!

Хиалуроновата киселина е една от най-популярните съставки за грижа за косата и златен стандарт, когато става въпрос за anti-aging...