Lancôme представя Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask

Милиони жени по цял свят вече са превърнали серума на Lancôme Advanced Génifique в основен елемент от ежедневната грижа за лицето си. През 2018 г. Lancôme си поставя следното предизвикателство: да създаде лист-маска, която съдържа същото количество екстракти от Bifidus, колкото и цял флакон Advanced Génifique! Това се реализира в новата хидрогел-разтапяща се маска. Този нов вид лист-маска осигурява видими резултати върху кожата. Идеалният отговор за нуждите на едно поколение, което никога няма време!

Génifique въплъщава и концентрира в тази маска цяла наука, която отговаря на най-високи стандарти, също като Little black bottle: 14 години изследвания, формула, патентована до 2029 г. и получила над 150 международни награди в областта на козметиката. Доказано подходяща за всички жени, независимо от типа кожа, възрастта или расата. Универсалният течен серум с ценни екстракти от пробиотици сега се предлага във вид на хидрогел-разтапяща се маска: секунди след нанасянето кожата е видимо по-гладка, освежена и с младежко сияние.

hydrogrl mask

Екстракти от пробиотици: пресечната точка между природата и науката!

В основата на хидрогел-разтапящата се маска са основните съставки на серума Advanced Génifique: екстрактите от пробиотици. Пробиотиците са микроорганизми, които се срещат в различни форми в природата. Те имат множество ползи и са привлекли вниманието на специалистите по хранене заради положителните ефекти, които оказват върху здравето на хората. През 2009 г. Lancôme прилага пробиотиците в грижата за кожата във вид на биологично съвместими частици. Тази технология е предназначена да активизира красотата на кожата и да подсили защитните ѝ функции – осигурява достъп до всички жизнени ресурси, от които се нуждае (въглехидрати, протеини, витамини и др.). От всички екстракти от пробиотици хидрогел-разтапящата се маска е с най-висока концентрация на Bifidus. Това не само стимулира защитната функция на кожата, подобрява нейното качество и устойчивост на външен стрес, но и помага за осигуряване на интензивна хидратация.

Иновативна технология: хидрогелова матрица

Разработена е специална иновативна микроскопска технология с цел оптимизиране на проникването на активните съставки на хидрогел-разтапящата се маска в кожата: хидрогеловата матрица е водно разтворима биологична матрица. Как функционира? Всичко се дължи на специалната чувствителност към топлина на хидрогеловата мрежа, която се превръща в течност под въздействието на температурата на кожата. Така при допир с нея маската освобождава активните си съставки. След нанасяне се разтапя върху кожата като мека, приятна консистенция. Хидратира и придава блясък на кожата. Не омазнява и не лепне.

Тъй като е предназначена да бъде използвана по всяко време от забързаните дами, хидрогел-разтапящата се маска може да се нанася в различни ситуации и по всяко време на деня. Ето поне три сценария, при които маската се превръща в основен продукт от асортимента на жените:

Подобрете вида на кожата си, преди да нанесете грим!

Тъй като гримът се нанася по-добре на истински хидратирана кожа, тази маска е полезна, защото дълбоко подхранва, изглажда и подобрява еластичността на кожата само за 10 минути.

Резултатите разкриват:
89% от жените споделят, че кожата им е изгладена
87% споделят, че чувстват кожата си по-свежа.

Възстановете сиянието на кожата!

През деня или преди да излезете за вечеря, нанесете маската и я оставете да действа 20 минути, за да изгладите кожата и да ѝ придадете блясък.

Резултатите разкриват:
81% от жените, участвали в проучването, споделят, че кожата им е по-блестяща
72% казват, че има по-малко несъвършенства;
83% споделят, че кожата им е възстановила енергията си.

Създайте ефект освежаващ сън!

За да се възползвате от нощта и да сте сигурни, че кожата Ви ще бъде по-гладка, устойчива и с младежки вид на сутринта, нанесете маската и я оставете да действа 30 минути преди да си легнете.

Резултатите разкриват:
96% от жените, участващи в проучването, споделят, че кожата им има отпочинал вид;
93% споделят, че кожата им има здравословен вид;
87% съобщават, че кожата им има по-младежки вид.

hydrogel mask

Процедура за нанасяне в четири стъпки:

-  Разопаковайте маската;
-  Свалете прозрачния филм и поставете на почистено лице, като страната с гела е обърната към лицето;
-  Свалете белия защитен слой от предната част на маската и оставете да действа 10, 20 или 30 минути, в зависимост от вида нанасяне, което желаете;
-  Свалете маската и нежно масажирайте кожата, за да попие и останалата част от серума

Повече за: Lancôme представя La Vie Est Belle L’éclat тоалетна вода

Свързани теми: Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Стъклени нокти: най-популярната тенденция в Холивуд

тъклените нокти вече са абсолютен хит по ръцете на холивудските диви, а с всеки изминал ден стават все по-популярни и сред простосмъртните...