Lancôme представя Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask

Милиони жени по цял свят вече са превърнали серума на Lancôme Advanced Génifique в основен елемент от ежедневната грижа за лицето си. През 2018 г. Lancôme си поставя следното предизвикателство: да създаде лист-маска, която съдържа същото количество екстракти от Bifidus, колкото и цял флакон Advanced Génifique! Това се реализира в новата хидрогел-разтапяща се маска. Този нов вид лист-маска осигурява видими резултати върху кожата. Идеалният отговор за нуждите на едно поколение, което никога няма време!

Génifique въплъщава и концентрира в тази маска цяла наука, която отговаря на най-високи стандарти, също като Little black bottle: 14 години изследвания, формула, патентована до 2029 г. и получила над 150 международни награди в областта на козметиката. Доказано подходяща за всички жени, независимо от типа кожа, възрастта или расата. Универсалният течен серум с ценни екстракти от пробиотици сега се предлага във вид на хидрогел-разтапяща се маска: секунди след нанасянето кожата е видимо по-гладка, освежена и с младежко сияние.

hydrogrl mask

Екстракти от пробиотици: пресечната точка между природата и науката!

В основата на хидрогел-разтапящата се маска са основните съставки на серума Advanced Génifique: екстрактите от пробиотици. Пробиотиците са микроорганизми, които се срещат в различни форми в природата. Те имат множество ползи и са привлекли вниманието на специалистите по хранене заради положителните ефекти, които оказват върху здравето на хората. През 2009 г. Lancôme прилага пробиотиците в грижата за кожата във вид на биологично съвместими частици. Тази технология е предназначена да активизира красотата на кожата и да подсили защитните ѝ функции – осигурява достъп до всички жизнени ресурси, от които се нуждае (въглехидрати, протеини, витамини и др.). От всички екстракти от пробиотици хидрогел-разтапящата се маска е с най-висока концентрация на Bifidus. Това не само стимулира защитната функция на кожата, подобрява нейното качество и устойчивост на външен стрес, но и помага за осигуряване на интензивна хидратация.

Иновативна технология: хидрогелова матрица

Разработена е специална иновативна микроскопска технология с цел оптимизиране на проникването на активните съставки на хидрогел-разтапящата се маска в кожата: хидрогеловата матрица е водно разтворима биологична матрица. Как функционира? Всичко се дължи на специалната чувствителност към топлина на хидрогеловата мрежа, която се превръща в течност под въздействието на температурата на кожата. Така при допир с нея маската освобождава активните си съставки. След нанасяне се разтапя върху кожата като мека, приятна консистенция. Хидратира и придава блясък на кожата. Не омазнява и не лепне.

Тъй като е предназначена да бъде използвана по всяко време от забързаните дами, хидрогел-разтапящата се маска може да се нанася в различни ситуации и по всяко време на деня. Ето поне три сценария, при които маската се превръща в основен продукт от асортимента на жените:

Подобрете вида на кожата си, преди да нанесете грим!

Тъй като гримът се нанася по-добре на истински хидратирана кожа, тази маска е полезна, защото дълбоко подхранва, изглажда и подобрява еластичността на кожата само за 10 минути.

Резултатите разкриват:
89% от жените споделят, че кожата им е изгладена
87% споделят, че чувстват кожата си по-свежа.

Възстановете сиянието на кожата!

През деня или преди да излезете за вечеря, нанесете маската и я оставете да действа 20 минути, за да изгладите кожата и да ѝ придадете блясък.

Резултатите разкриват:
81% от жените, участвали в проучването, споделят, че кожата им е по-блестяща
72% казват, че има по-малко несъвършенства;
83% споделят, че кожата им е възстановила енергията си.

Създайте ефект освежаващ сън!

За да се възползвате от нощта и да сте сигурни, че кожата Ви ще бъде по-гладка, устойчива и с младежки вид на сутринта, нанесете маската и я оставете да действа 30 минути преди да си легнете.

Резултатите разкриват:
96% от жените, участващи в проучването, споделят, че кожата им има отпочинал вид;
93% споделят, че кожата им има здравословен вид;
87% съобщават, че кожата им има по-младежки вид.

hydrogel mask

Процедура за нанасяне в четири стъпки:

-  Разопаковайте маската;
-  Свалете прозрачния филм и поставете на почистено лице, като страната с гела е обърната към лицето;
-  Свалете белия защитен слой от предната част на маската и оставете да действа 10, 20 или 30 минути, в зависимост от вида нанасяне, което желаете;
-  Свалете маската и нежно масажирайте кожата, за да попие и останалата част от серума

Повече за: Lancôme представя La Vie Est Belle L’éclat тоалетна вода

Свързани теми: Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрият фон дьо тен за суха кожа

Особеностите на сухата кожа влияят върху избора на пудра повече, отколкото си мислиш, затова фон дьо тенът за суха кожа трябва на първо място да хидра...