Lancôme отваря нова глава в подкрепата на жаната: Idôle, ароматът на бъдещето

За луксозната френска марка Lancôme всяка жена е различна и уникална по своему. В продылжение на повеяе от 80 години Lancôme се счита за синоним на женската красота и носи очарователен полъх на френския чар, а това лято марката ни представя нов, уникален аромат – Idôle, създаден от жени за жени, с цел да подкрепи тяхната увереност.

Защо е важен парфюмът за една жена?

Всяка жена избира парфюм спрямо темперамента и характера, а съвременната жена живее по собствени темпове, различаващи се от тези на нашите майки и баби. Живеем в ерата на интернет, толкова забързано и винаги на високи обороти, което е било напълно непонятно за нашите баби, живяли в спокойтвие в бавно темпо, без социални мрежи и съвременни технологии. В днешни дни, всяка твоя крачка изисква голямо усилие. Точно затова, Lancôme работи по направление да създаде аромат който ще отдаде слава на жената и ще подкрепи нейната увереност. Аромат, който ще те вдъхнови и засили самочувствието ти, за да преминеш през всички препятствия.

 

Зендая – лицето на новия аромат Idôle

Lancôme като една от водещите козметични марки в света, открива в красивата Зендая всичко онова което новия аромат Idôle представя. Макар че е само на 23 годишна възраст, вече повече от десет години Зендая е сред най-влиятелните холивудски актриси.  Тя се превърна и в ярка модна икона и безспорна любимка на хиляди жени по света. Тя е известна с естествената си красота, съчетана със сила, уникалност и шикозни нотки. Поради това, тя се превърща в перфектния избор на козмчетини гигант Lancôme.

Idôle – флакон който слави иновациите и побира в себе си зашеметяващо ухание

Създавайки този аромат, хората от Lancôme си задават един доста труден въпрос – как да дадем сила и увереност на жените? Отговорът идва в малка, практична но същевремено уникална опаковка, олицетворяваща времето в което живеем и отдава слава на иноватиността. Флаконът, с дебелина от не повече от 15мм може да се побере дори и в най-малката женска чантичка, което нас направо ни въодушеви. Ароматът носи онази доза свежест, от която всяка жена се нуждае. Съставен е от нотки на роза, бергамот, круша и испански жасмин. При създаване на парфюма, Lancôme има предвид за практичност и функционалност – нещата към които съвремените жени се стремят, и поради това им оставя възможност да напълнят отново свършилите парфюми, на определени места за продажба. 

Lancôme otvarja nova glava v podkrepata na žanata: Idôle, aromatǎt na bǎdešteto

Idôle е ароматът който ще завоюва сърцата както на по-младите представителки на нежния пол, така и на по-възрастните, и то благодарение на уникалното си ухание, практична опаковка и онзи чаровен Х-фактор, толкова важен за всяка от нас. Това са причините поради които Lancôme Idôle е ароматът на бъдещето.

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme Idôle 75ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 50ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 25ml

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , тенденция, лято, Lancome, Зендая, Lancome Idole

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?

Аромат за поколението жени, което създава света на утрешния ден, Idôle Aura уверено споделя решимостта си да промени границите. Решението да се използ...