Lancôme отваря нова глава в подкрепата на жаната: Idôle, ароматът на бъдещето

За луксозната френска марка Lancôme всяка жена е различна и уникална по своему. В продылжение на повеяе от 80 години Lancôme се счита за синоним на женската красота и носи очарователен полъх на френския чар, а това лято марката ни представя нов, уникален аромат – Idôle, създаден от жени за жени, с цел да подкрепи тяхната увереност.

Защо е важен парфюмът за една жена?

Всяка жена избира парфюм спрямо темперамента и характера, а съвременната жена живее по собствени темпове, различаващи се от тези на нашите майки и баби. Живеем в ерата на интернет, толкова забързано и винаги на високи обороти, което е било напълно непонятно за нашите баби, живяли в спокойтвие в бавно темпо, без социални мрежи и съвременни технологии. В днешни дни, всяка твоя крачка изисква голямо усилие. Точно затова, Lancôme работи по направление да създаде аромат който ще отдаде слава на жената и ще подкрепи нейната увереност. Аромат, който ще те вдъхнови и засили самочувствието ти, за да преминеш през всички препятствия.

 

Зендая – лицето на новия аромат Idôle

Lancôme като една от водещите козметични марки в света, открива в красивата Зендая всичко онова което новия аромат Idôle представя. Макар че е само на 23 годишна възраст, вече повече от десет години Зендая е сред най-влиятелните холивудски актриси.  Тя се превърна и в ярка модна икона и безспорна любимка на хиляди жени по света. Тя е известна с естествената си красота, съчетана със сила, уникалност и шикозни нотки. Поради това, тя се превърща в перфектния избор на козмчетини гигант Lancôme.

Idôle – флакон който слави иновациите и побира в себе си зашеметяващо ухание

Създавайки този аромат, хората от Lancôme си задават един доста труден въпрос – как да дадем сила и увереност на жените? Отговорът идва в малка, практична но същевремено уникална опаковка, олицетворяваща времето в което живеем и отдава слава на иноватиността. Флаконът, с дебелина от не повече от 15мм може да се побере дори и в най-малката женска чантичка, което нас направо ни въодушеви. Ароматът носи онази доза свежест, от която всяка жена се нуждае. Съставен е от нотки на роза, бергамот, круша и испански жасмин. При създаване на парфюма, Lancôme има предвид за практичност и функционалност – нещата към които съвремените жени се стремят, и поради това им оставя възможност да напълнят отново свършилите парфюми, на определени места за продажба. 

Lancôme otvarja nova glava v podkrepata na žanata: Idôle, aromatǎt na bǎdešteto

Idôle е ароматът който ще завоюва сърцата както на по-младите представителки на нежния пол, така и на по-възрастните, и то благодарение на уникалното си ухание, практична опаковка и онзи чаровен Х-фактор, толкова важен за всяка от нас. Това са причините поради които Lancôme Idôle е ароматът на бъдещето.

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme Idôle 75ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 50ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 25ml

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , тенденция, лято, Lancome, Зендая, Lancome Idole

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 5 най-купувани продукти на Kiehl’s

Kiehl’s е легендарен нюйоркски производител на висококачествени продукти за грижа за кожата и косата...