Lancôme официално представи новия си парфюм, Idôle

В прекрасната галерия Структура в София бе представен новият женски парфюм на Lancôme, IDÔLE. На вълнуващото представяне на този парфюм в приятната атмосфера на галерията се събраха много гости от света на модата, инфлуенсъри и приятели на марката Lancôme.

Lancôme je zvanično predstavio novi parfem, Idôle

На официалното събитие марката беше представена от своя посланик, популярната американска актриса Зендая Коулман, която води глобалната кампания за лансиране на новия парфюм Idôl. Кампанията е посветена на да вдъхне увереност и храброст на жените с ясното послание: АЗ МОГА, НИЕ ИСКАМЕ, ЗАЕДНО!

Lancôme je zvanično predstavio novi parfem, Idôle

На снимките: Ивана Александрова, Боряна Стефанова
 
Lancôme je zvanično predstavio novi parfem, Idôle

IDÔLE е мускусен и цветен chypre  аромат, създаден от жени за жени. Става дума за три жени: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina и Nadège Le Garlantezec. Есенция от розови листенца, специално създадена за Lancôme, се съчетава с нотки на бергамот, круша и испански жасмин от Индия. Този аромат носи дъх на свежест, чистота и разкош, с които всяка жена може да се идентифицира. Започнете своята история. IDÔLE е съблазнителен, но същевременно изтънчен и нежен. Още едно невероятно предимство на този парфюм е неговата опаковка с широчина само 15 мм, която символизира развитието и иновациите в индустрията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Ако искаш да научиш всички подробности за IDÔLE парфюма: Lancôme Idôle: дългоочакваният аромат вече е тук!

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme Idôle 75ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 50ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 25ml

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , тенденция, Lancome, Зендая, Lancome Idole

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Парфюми, които ще искаш да носиш винаги и навсякъде!

Парфюмът събужда въображението, засилва ендорфините и ти позволява да превърнеш всяка ситуация в незабравимо пътуване. Това са парфюми, които ще искаш...