La vie est Belle Intensément: Щастие във флаконче парфюм

Някога опитвала ли си се да си представиш какво е уханието на щастието? Вече няма никакво съмнение – щастието ухае на La Vie est Belle Intensément! Новият страстен парфюм от Lancôme ще разпали вътрешния ти пламък и ще те научи на важна лекция за живота – щастието не се отлага за по-късно, а се изживява тук и сега!

Тази ароматна мантра, изтъкана от най-фините есенции на ирис, бергамот и ванилия, има за цел да събуди щастието в теб, да ти върне усмивката на лицето и да я гравира в душата ти. Защото да бъдеш щастлив е състояние на ума, наша изначална нужда, така че защо да не засилим това чувство максимално, и то с парфюм!

La vie est Belle Intensément: Щастие във флаконче парфюм

Нова версия на великия Lancôme

Хубавото време и пролетта вървят ръка за ръка с щастието. Природата се разбужда, а с нея и нашите сетива, затова не е изненадващо, че Lancôme избра точно този момент за пускане на новия си хитов парфюм. И наистина, този флорално-плодов оазис е единствената „дестинация“, на която ще искаш да се насладиш тази пролет! Запознай се с екзотичните краища, от които произхождат тези силни и сенсуални нотки, върви по полята с червен ирис и ванилия, създадени специално за Lancôme, наслади се на уханието на бергамот, розов пипер и сочни малини, а тогава просто отиди на разходка сред безкрайните цветни градини на Прованса…

La vie est Belle Intensément Щастие във флаконче парфюм

Флакончето с характерна форма крие в себе си течност с упоителен аромат и яркорозов цвят, която предизвиква само хубави мисли и кара сърцето да бие силно.

Горни нотки: розов пипер, бергамот и малина;
Средни нотки: арабски жасмин Sambac, портокалов цвят;
Базови ноти: пачули, ирис, ванилия, сандолово дърво.

La vie est Belle Intensément Щастие във флаконче парфюм

Повече от парфюм: За кого е предназначен La Vie est Belle Intensément?

Сега е перфектният момент да избереш аромат за аурата си, и то не кой да е, а аромат с безкраен ендофрин!

За освободените от инхибицията и нормите на обществото жени; за онези жени, които се интересуват от есенцията, а не от формата; за жените, които не чакат щастието да падне от небето, а го взимат сами; за жените, които сами правят изборите си, вдъхновяват другите, живеят пълноценно и интензивно; за радостните, съзнателните и смелите… Intensément е твоят шанс да поемеш кормилото на живота си и да дадеш воля на щастието си, защото само силната жена е щастлива жена.

La vie est Belle Intensément Щастие във флаконче парфюм

Тази пролет си подари най-хубавия букет от щастие и страст – и то във флаконче!

Прочети повече за: Съблазнителен грим: Lancôme x Chiara Ferragni

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme La Vie Est Belle Intensement

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , Lancome, Джулия Робъртс, La vie est Belle Intensément

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Женски парфюми: Топ 6 аромата за тази пролет

Време да замениш тежките зимни парфюми с леки, освежаващи нотки, които вдъхновяват и ухаят на пролет...