La Nuit De L’homme Eau Électrique - Една дива мъжественост

Eдна дива мъжественост

YSL man

Мъжът La Nuit De L’homme е с нови сили. През деня той е безстрашен лидер. През нощта той съблазнява. La Nuit De L’homme Eau Électrique се заиграва със своята хедонистична страна. Изключително чаровен, пълен с енергия. Той е анималистичен. Без ограничения. Мъжествен, без усилия. Безпогрешно красив.

Желанието му за приключения го кара за е навсякъде. Нощта е безкрайна, дива… Музиката се чува навсякъде. Той се скита в града. Доверява се на импулса. Той преследва нощта.

Ориенталски  FOUGÈRE

 YSL2

La Nuit De L’homme Eau Électrique оформя мост между свежестта и чувственсотта. Той се разкрива с акорд от ябълка, която преминава в топлото сърце от здравец, сетивата са стимулирани. Нежно се разкрива чувствена ванилия – афродизиак. Една игра на контрасти: мигновено сетивата за събудени, докато после остава една следа на плътска чувственост. Олфактивен електричен шок толкова интензивен, колкото е дълбокият му син цвят.

YSL3

Едно преливане на подправки и дървесни нотки; ориенталското семейството на La Nuit De L’homme формира незабравим празник на безпогрешната мъжественост и стил без усилия.

Поразителен : като музикален звук.

Поразителен : като безкрайна нощ.

Поразителен : като него.

Повече за: YSL Beauty пролетна колекция грим - Улицата и аз

Свързани теми: тоалетна вода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Парфюми, които ще искаш да носиш винаги и навсякъде!

Парфюмът събужда въображението, засилва ендорфините и ти позволява да превърнеш всяка ситуация в незабравимо пътуване. Това са парфюми, които ще искаш...