Красотата отвътре

Лятото е време за море, за емоции, за вятър в косите. Такова усещане за свобода оставя у нас Дария Симеонова – актрисата, която завладя телевизионния екран с участието си в хитовия сериал „Откраднат живот“. Красавицата този месец блести не само от малкия екран и от театралната сцена, но и от корицата на списание Grazia.

Дария направи специална сесия за популярното издание и с нея въведе почитателите си в дебрите на емоциите и мислите си. „Не работя през лятото, сезонът започва май и свършва септември“, казва актрисата, която е влюбена в родното черноморие. „ Харесвам Арапя, но е важна прогнозата, преследвам природните стихии. Много обичам да пътувам, да запаля колата и просто да тръгна нанякъде“, допълва Дария.

 

Макар суетата да е присъща за актрисите, пред изданието актрисата споделя, че тя не владее нейният свят. „Опитвам се да се грижа за себе си, като гледам да не прекалявам с нищо, да ям здравословно, но без да изпадам в крайности“, казва Дария. Красавицата се грижи за себе си с много спорт – тя язди, практикува йога и кара колело, а що се отнася до козметиката, която използва – тя винаги е медицинска с грижа за перфектното състояние, както на кожата, така и на здравето, като цяло. Добрият сън е сред малките й удоволствия, а както знаем той е основен фактор за красивата кожа и превенцията на стреса.  

 

Фотография: Ивомир Пешев 
 

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

NYX Professional Makeup представя колекция гримове, вдъхновена от филма на 20th Century Studios Аватар: Природата на водата

Това е новата колекция гримове NYX Proffesional Makeup в чест на дългоочакваното продължение на филма Аватар със заглавие Аватар: пътят на водата...