Красавицата на L’Oreal - Айшвария Рай

Индия е многоцветна, любопитна, позната и непозната. Нейната красота вдъхновява милиони, които се отправят към страната всяка година, за да се впуснат в неочаквано приключение, да намерят себе си или да оценят какво имат у дома. Индия е страна дала на шоубизнеса много. Независимо дали говорим за модната индустрия, киното, или макиаж сцената – всички можем да кажем едно голямо благодаря на Индия.


Tя е родината на една от най-красивите жени - Айшвария Рай. Модел, актриса и филантроп, прелестната носителка на титлата „Мис Свят“ е смятана за една от най-забележителните красавици, които светът на шоубизнеса е виждал.

Не винаги е искала да бъде модел

Интересно е да споменем, че прелестната брюнетка не винаги е искала да бъде модел. Ашвария първо се увлича по архитектурата и дори учи в паралелка с подобен профил, а в последствие открива страстта си към хуманитарните науки. Рей започва да преследва своята мечта да стане ветеринар, провокирана от любовта й към животните, но един конкурс за модели, на който тя съявява през своите тийнейджърски години, преобръща живота й. Скоро след него тя бива коронясана за „Мис Свят“, титла, която и до ден днешен бихме присъдили на индийската хубавица.

 

Една от най-известните индийки по света

Прелестен модел, взел участие в безброй локални и световни ка кампании, както и много талантлива актриса, Айшвария Рай бързо се превръща във водеща фигура в Боливуд. Таланталивата брюнетка участва и в не малко американски продукции, като безспорно тя би могла да бъде определена като една от най-известните индийки по света.


Омъжена за свой колега актьор, Рай е безспорна любимка на народа си. Освен непрестанната си заетост, актрисата и модел се включва и в многобройни благотворителни инициативи. Айшвария е един от прелестните посланици на L’Oreal, факт от нейната биография, който никак не ни изненадва, имайки в предвид, че козметичният гигант се отличава от всички останали с неповторимите жени, които „коронясва“ за свои посланици.
 


Истински посланик на красотата, добротата и таланта – това е прелестната Ашвария Рай.

Повече за: Прелестната Камила

 

Свързани теми: известни , стил , мода , посланик на L’Oreal

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Драматичен вечерен грим by@makeupbuthow [Видео]

Не знам за вас, но мен мрачното и студено есенно време ме вдъхновява да експериментирам с тъмни, наситени нюанси и да нося една идея по-драматичен гри...