КРАЙ НА ЧАКАНЕТО URBAN DECAY ВЕЧЕ СЕ ПРЕДЛАГА В SEPHORA

Пристрастени сте към Urban Decay? Скоро ще имате възможност да намерите всички продукти, които обичате, на едно място. Urban Decay обявява, че започва да лансира продуктите си в България, в магазини Sephora. Можете да закупите всички последни продукти на UD – от кадифено меките сенки (включително някои от най-добре продаваните палитри в индустрията) и нежните фрапантни червила до леките продукти за изравняване на тена и високотехнологичните  фиксиращи грима спрейове, които осигуряват трайност на грима през целия ден. Вашата козметична чантичка никога вече няма да бъде същата. 

Венде Зомнир

НАШАТА ИСТОРИЯ

НАШАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА В СРЕДАТА НА 90-ТЕ, КОГАТО РОЗОВОТО, ЧЕРВЕНОТО И БЕЖОВОТО  ПОКОРЯВАТ ПРЕСТИЖНИЯ КОЗМЕТИЧЕН ПАЗАР. НЕ ДАЙ БОЖЕ ДА ИСКАТЕ ПУРПУРНИ или зелени нокти, защото или трябва да се сражавате на пазара, или да рискувате живота си в някоя задна уличка с вход към остатъците в магазина. Изправяйки се лице в лице с този монопол, Санди Лернър (съ-учредител на Сиско Системс) взема едно твърдо решение: ако „големите момчета” в козметичната индустрия не  могат да задоволят нейните различни предпочитания към козметиката, тя може да направи това сама.

Като знак на съдбата, мениджърът на Санди Дейвид Соуърд  я запознава с далновидната  WENDE ZOMNIR. Креативна бизнес дама (и пристрастена към гримовете почти от раждането си), Wende също споделя мнението за липсата на цветове и смята, че е дошъл ред за грандиозна промяна. Докато пият следобедния си чай, те двете изготвят договор, който поставя началото на смели сесии по смесване на  лакове в бунгалото на Уенди в Лагун Бийч. Sandy, David и Wende пускат  URBAN DECAY през януари 1996г. с линия от 10 червила и 12 лака за нокти. Вдъхновени от мрачните страни на градския пейзаж, те им дават фрапиращи имена като ФАС, СМОГ, РЪЖДА, ПЕТРОЛНО ПЕТНО и КИСЕЛИНЕН ДЪЖД. Първата реклама в списание задава въпроса “ОТБЛЪСКВА ЛИ ВИ РОЗОВОТО?”, подхранвайки революцията, която водещите в козметичната индустрия се борят да следват.

Вероятно нестихващият глад за нещо уникално е това, което обяснява страстната подкрепа, на която се радваме през годините. Продуктите на Urban Decay гастролират в десетки списания всеки месец.  Имаме няколко ВПЕЧАТЛЯВАЩИ НАГРАДИ от Allure - Най-добри в козметиката (поздравления за моливите 24/7!) до PETA2’s Proggy за нашите усилия в  CRUELTY-FREE и VEGAN. Със сигурност досега щяхме да сме се провалили, ако  нямахме подкрепата на  гримьорите, които споделиха нашата ЛЮБОВ КЪМ ПРОДУКТИТЕ, ОСИГУРЯВАЩИ ИНОВАТИВНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И експериментални цветове.  За нас е удоволствие да им предлагаме решения за ежедневните им нужди—обикновено поради факта, че техен клиент-знаменитост е откраднал любимия им продукт.  Нашите онлайн прегледи чупят графиките; ако  не сме получили пет звезди, избухваме в плач. За щастие,  ПРИСТРАСТЕНИТЕ КЪМ ГРИМА правят по-често преглед на нашите продукти и с повече плам от много от конкурентите ни – трябва да видите коментарите за сенките за очи  Primer Potion!  Групите на UD във Facebook и Twitter са едни от най-големите в индустрията — ние сме водещи по  брой и дълги разговори.   Обичаме също и нашите приятели блогъри!  Те са едновременно редактори за козметичната индустрия, яростни фенове на козметиката  и гримьори.  Създаваме видеа, ТВ шоута и горещи купони.

Днес сме една от НАЙ-УСПЕШНИТЕ компании за гримове в Съединените Щати. Майките ни се гордеят с нас. “Urban Decay” вече не е шантаво име на компания за гримове. Днес младите жени никога няма да попаднат в свят, в който не могат да намерят  пурпурен лак на  щанда.

МИСИЯТА Е ИЗПЪЛНЕНА.

UD топ 10 обсебвания

Най-желаните продукти на URBAN DECAY

1. NAKED SMOKY

naked smokey

Опушен грим. Опаковахме тази палитра с истински набор от опушващи цветове, плюс четка с два апликатора в двата края.

2. ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY

ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY

Край на разтичащия се грим. Тази иновативна, тествана формула обвива леко, за да пази грима да изглежда сякаш току що нанесен в продължение на 16 часа.

3. PERVERSION MASCARA

Спирала Perversion

 

Тази спирала прави погледа секси само с едно нанасяне. Нашата кремообразна, издължаващата и придаваща обем формула, покрива миглите с черни пигменти, за да са по-големи, по-черни и „по-лоши“.

4. EYESHADOW PRIMER POTION

EYESHADOW PRIMER POTION

 

Без гънки. Повече вибриращ цвят. По-гладко нанасяне. Нищо чудно, че пристрастените към грима и гримьорите еднакво разчитат на тази база за сенки за неустоими сенки през целия ден.

Изберете от четири ефекта: Original (изсъхва невидимо), Minor Sin (блясък на шампанско), Eden (естествен мат) и Anti-Aging (коригира цвета и прикрива недостатъците).

5. VICE LIPSTICK

VICE LIPSTICK

Позволете на своето червило да покорява всеки път, когато тази супер кремообразна формула се докосне до устните ви. Нашата Pigment Infusion System™ се удивява със своята изумителна линия от цветове. 

6. NAKED SKIN WEIGHTLESS ULTRA DEFINITION LIQUID MAKEUP

NAKED SKIN WEIGHTLESS ULTRA DEFINITION LIQUID MAKEUP

 

Когато сте готови за покритие без компромис, вие сте готови да покажете себе си. Течният грим Naked Skin създава усещането, че не носите нищо изобщо, в същото време преобразява тена. Кожата изглежда естествено озарена и сияеща: като красивата кожа, с която сте родена.

7. 24/7 GLIDE-ON EYE

247 GLIDE ON EYE

Подсилете страстта с нашия кремообразен, дълготраен, водоустойчив молив - наличен в 41 цвята.

8. EYESHADOW

EYESHADOW
 

 

 

Това са сенки, създадени за да ви изумят. Умопомрачаващ ефект. Цвят, който остава на клепачите.  Блясък, който е траен. Кадифена, подобна на велур мекота и лекота на преливане. И всичко това налично в умопомрачаваща линия от цветове и ефекти.

9. NAKED SKIN WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE CONCEALER

NAKED SKIN WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE

 

Тази лека, високо-покривна формула се слива като втора кожа, за да покрие несъвършенства, без да прави грима напластен.

10. NAKED FLUSHED

NAKED FLUSHED

Бронз. Блясък. Руж. Използвайте тези копринени пресовани пудри индивидуално, внимателно очертайте идеалния контур, или разнесете всички 3 цвята заедно.

 

Свързани теми: грим , сенки за очи , тенденция, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Обем и извити мигли като от салона! Да, възможно е с тази нова спирала!

Спиралата е продуктът, ежедневно нанасян от повечето жени, а за много от тях е и единственият грим продукт. Да, толкова е важна...