Коректор серум за грижа за кожата: Разкриваме новост в света на красотата, която спечели всичките ни симпатии!

Ако надникнеш в чантата на поне един член от екипа на MakeUp, веднага ще разбереш колко много обичаме мултифункционалните гримове. Хайлайтер, който служи и като сенки за очи? Може. Балсам, който прави скулите и устните блестящи? Разбира се. Тези гримове са чудесни за спестяване на ценно време и страхотна „първа помощ“ по време на натоварен ден. С оглед на шума, който вдигна в социалните мрежи, нямаше как да не забележим още един продукт, който според нас заслужава да бъде в списъка на тези, които винаги имаме под ръка - коректор серум за грижа за кожата Bare With Me от марката NYX Professional Makeup!

Остани с нас, защото разкрива всичко, което знаем и мислим за този нов практичен продукт.

NYX Professional Makeup отново изненадва

Често сме писали за продуктите от колекцията на NYX Professional Makeup Bare With Me, включително за любимия ни хидратиращ праймер за лице с конопено масло! Наскоро това семейство се увеличи с още един член - Bare With Me коректор серум за интензивна хидратация на кожата, покриване на зачервяванията и коригиране на несъвършенствата по лицето.

Какво знаем за Bare With Me коректор серум за грижа за кожата?

Нашата препоръка е преди да преминеш към тестовата фаза на всеки грим или продукт за грижа за кожата, проучи какви съставки съдържа. Например формулата на коректор серума Bare With Me, обогатен с екстракти от гъба тремела, цика и зелен чай, интензивно хидратира и освежава кожата. Не ни домързя да си напишем домашното, така че нека се възползваме от възможността да споделим какво научихме за тези съставки:

Гъби тремела

Гъбите тремела са известни с това, че помагат за поддържането на нивото на хидратация, което подобрява текстурата и придава здрав вид.

Цика

Цика е екстракт от билка, която традиционно се ползва в китайската медицина, известен с това, че възвръща еластичността на кожата и я прави гладка.

Зелен чай

Зеленият чай е известен със своите антиоксидантни свойства, помага за защита на кожата и ѝ придава здрав външен вид.

Тъмни торбички под очите, несъвършенства, зачервяване, суха кожа - всичко това са индикатори, че кожата ти е подложена на стрес и че има нужда от допълнителни грижи. В допълнение към факта, че този коректор серум видимо прикрива нежеланите несъвършенства по лицето, комбинацията от тези съставки успешно успокоява стресираната кожа. Що се отнася до нас - може!

Как се ползва?

NYX Professional Makeup Bare With Me коректор серум може да се използва както за зоната под очите, лицето и шията, така и за прикриване на нежеланите несъвършенства по тялото. Достатъчно е да нанесеш две помпички директно върху проблемните зони и след това равномерно да разнесеш продукта с пръсти или четка за коректор.

Бонус съвет:

За по-дълготраен вид можеш да нанесеш праймер върху лицето преди коректор серума. Не ни е трудно да повторим, че любимият ни е хидратиращият Bare With Me праймер със защитен фактор 30. След коректор серума за грижа за лицето нанеси фон дьо тен и си готова за деня.

Какво забелязахме, ползвайки Bare With Me коректор серум за грижа за кожата?

Въпреки че всеки член на екипа на MakeUp има различен тип кожа, след първата употреба всички се съгласихме, че този коректор серум има лека ултра-овлажняваща текстура и е лесен за нанасяне. Ще забележиш, че се нанася много лесно и прикрива несъвършенствата по естествен начин, както и зачервяванията по лицето и шията. Освен това нямаше как да не забележим, че придава определена доза блясък на кожата, която след това изглежда хидратирана и гладка.

С други думи, ако искаш да изравниш тена си или да покриеш проблемни части от лицето като тъмни кръгове, несъвършенства по лицето и шията - серумът за грижа за кожата на Bare With Me няма да те разочарова.

Къде можеш да откриеш NYX Professional Bare With Me коректор серум?

Този коректор серум за грижа за кожата има много практична опаковка, така че няма да ти е трудно винаги да ти се намира под ръка. Нямахме проблеми с намирането на идеалния нюанс, защото коректор серумът за лице Bare With Me се предлага в 13 различни нюанса - което е още едно предимство на този продукт!

Можеш да откриеш коректор серум за грижа за кожата NYX Professional Bare With Me в дрогерии Lilly, в Pink Panda или онлайн - като кликнеш върху изображението по-долу.

Прочети още: Гланц за устни – нашите топ 5

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Light

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Vanilla

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Fair

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Golden

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Tan

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Medium

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Sand

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum Beige

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, тенденция, пролет, коректор, NYX, грижа за кожата, NYX Professional Makeup

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защити се от слънцето, когато излизаш навън

Важно е да знаеш колко чувствителна е кожата ти към слънцето през летния период и да ѝ осигуриш всички адекватни грижи, за да я защитиш....