Копирай визията на Доутцен Крус

Доутцен Крус е световноизвестна с изящната си фигура, прелестните устни и фактът, че винаги се появява с  безупречен грим.

За вечерно излизане, Доутцен избра прекрасна визия в която преобладаваше червено червило. Златистите сенки за очи придаваха ефектен блясък на лицето.

Предимството на златистия грим е фактът, че подхожда на всеки цвят на очите, кожата и косата, и съвърешено подчертава естествената красота.

 

Все пак, и тук съществуват определени правила. За светла кожа на лицето са подходящи по-светли златисти нюанси, а на маслинения тен подхождат сенки с по-тъмен оттенък - кафяв или бронзово-златист. Златистите сенки Доутцен допълва с черен туш.

Доутцен използва руж с розов оттенък, придаващ свеж и здрав вид на кожата и.

Ако и вие сте със светъл тен, изберете руж в розов, прасковен или оранжев цвят.

 

Цялата си визия Доутцен допълва с червено червило.

Ако предпочитате изтънчена визия, препоръчват се класически и кремообразни червила без блясък. Ако желаете максимално да подчертаете цвета на червилото, пробвайте матово червило без блясък. Червилата с блясък придават плътност и свежест на устните. За да запазите червилото по-дълго върху устните, преди нанасянето му, очертайте и запълнете устните си с молив. Запълване на устните с молив се препоръчва и за визуално увеличаване на устните.

Повече за:  Как да избереш правилните цветове?

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , очи, червило, руж , известни , копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

Можеш да поправиш “грешката от миналото, наречена тънки вежди” и да я превърнеш в една от силните си страни. При това не става дума за някоя от популя...