Копирай визията на Дара

Тя е млада, талантлива и безумно красива. Нейното лице ни напомня по един приятен начин за Риана, а поведението й е точно като на музикална звезда от световната сцена.

 

Преди броени дни се появи и първото й видео към парчето „Кво не чу“. В него Дара е щура и опасно привлекателна, като всичко - от тоалетите направени специално за случая, през страхотните решения на коафьора, до грима, който е в последните макиаж тенденции, е съобразено с последните тенденции. Него, гримът, ще обсъдим сега, за да ти помогнем да постигнеш визията на Дара.

#1 Фон дьо тен

Изравненият цвет на лицето е в основата на перфектния грим, а той може да се постигне с добър фон дьо тен, продукт идеален за нормална до мазна кожа, който прикрива широките пори и прави кожата гладка, а ефектът е матиращ.

#2 Пудра 

С формула, която покрива перфектно лицето ти без да оставя усещане за тежък грим или пренатрупване на продукта, Пудра е стъпка номер две в постигането на перфектната визия на Дара от видеото й „Кво не чу“.

 

#3 Очна линия 

За да постигнеш ефекта на магнетичните очи на Дара ти трябва очна линия, която да може да ти осигури комфорт през целия ден или вечер – тоест да е водоустойчива. Четката на очната линия е ключова, за постигането на магическата извивка в края на окото ти.

#4 Спирала за обем 

Погледът ти ще бъде незавършен ако не накараш миглите ти да „разжъфнат“.  Черни, дълги и плътни – такива ще бъдат миглите ти, които гарантират да побеждаваш само с поглед!

#5 Червило 

Матовите устни на Дара за акцентът на великолепния й макиаж. Напирави и твоите устни „звездата“ на визията ти с червило, което е покривно и хидратира устните ти, като ти осигури и цвета, който смяташ, че най-добре ще паснена лицето и тоалета ти. В случая на Дара това е тъмно розово, което е сред хитовите нюанси от макиаж палитрите.

 

 

 

Свързани теми: очна линия, известни , мат, тенденция, копирай визията

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Няма да ти изневери: Най-добри дълготрайни червила

Даваме съвети как да направиш така че червилото да остане на устните си през целия ден или през цялата нощ...