Коледата на Диляна

Модел, актриса, дизайнер. Непослушно дете и закриляща майка. Диляна вярва в невъзможни неща.

Способна е да разомагьоса всеки скептицизъм за секунди, като веднага след това те убеди, че Дядо Коледа съществува. И няма как да е иначе, защото на празника той сякаш вече й е донесъл пълното щастие – синът й Борил. Красивият модел застана пред обектира на списание GRAZIA за една от най-нежните си сесии. Пред изданието брюнетката споделя как поддържа перфектната си форма:

Спортувам с един и същи треньор (Димо) от повече от 10 години, той ме научи на това, колко е важно да си физически устойчив и да се храниш пълноценно, благодарение на него бременността ми мина без поражения, а за всичко, което не зависи от него, разчитам на един от най-добрите дерматолози в страната (д-р Етугов), той е изключителен естет и аз му гласувам пълно доверие. Душата си храня с филми, музика, кино и приятни хора.“  
 

Фотография: GRAZIA

Малко преди Коледа, Диляна не крие, че е запазила детето в себе си и вярва в брадатия старец, който носи подаръците. „Все още мисля, че съм запазила детското в себе си, и продължавам да вярвам в невъзможни неща, всичко е въпрос на гледна точка.“, казва Диляна Попова.
За корицата моделът блести с макиаж създаден от сестра й – топ гримьорът Елиза Попова.

Повече за: Как да съчетаеш грима с новогодишния тоалет

Свързани теми: устни, новогодишен грим, празничен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Макиаж идеи за момичетата, които не се гримират

Двете визии, които задължително трябва да използват...