Когато Хари срещна Меган

Love Alert

Британското кралско семейство вълнува света от безброй години, като мечтата на мнозина е да надникнат какво става в двореца, когато маските паднат. Всички ние искаме да си представим, че благородниците са обикновени хора като нас и може би единственият член на обитателите на Бъкингам, който леко се допира до образа на обикновен, доста богат, разбира се, младеж е принц Хари. Неспирните купони, по които го засичаха папараците до скоро и постоянната му благотворителна работа бързо го превърна в нашия любим наследник на британския трон, не само, защото е секси,но и защото прави грешки и не се срамува от тях. Принц Хенри от Уелс, както всъщтност би трябвало да наричаме 32-годишния син на принцеса Даяна и принц Чарлз, е в топ заглавията на всички вестници, списания и онлайн издания по света заради новата си любовна история. Историята взриви медиите преди броени дни, като за първи път се появи и снимка на смугла хубавица, която се предполагаше, че е намерила ключа към сърцето на най-големия английски сърцеразбивач.

Кое е това момиче?

 

Меган Маркъл е родена в Лос Анджелис през 4 август 1981-а. Актрисата, чиято най-разпознавама роля до този момент е тази на Рене Зейн от сериала „Костюмари“. Мегън е наполовина бяла, наполовина чернокожа. Майката на мегън е афро-американка, а баща й е с датски и ирландски корени. Макар, че майката на смуглата хубавица е клиничен терапевт, още от ранна детска възраст Маркъл се запалва по киното благодарение на баща си. Томас Маркъл е директор фотография за много популярни ситкоми, а работата му бива отличена с престижната награда ЕMI. Като всяко дете, което не се радва на екип от бавачки, които да се грижат за него, Меган прекарва много часове, както на работното място на майка си, така и на снимачната площадка на култовия сериал „Женени с деца“, където дълги години работи баша й. Още от малка хубавицата създава силно чувство за идеализъм. Когато е едва на 11 години тя пише писмо до тогавашната първа дама Хилъри Клинтън, за да се оплаче от реклама на сапун, която по думите й представя жените сякаш принадлежат само на кухнята и дома. След писмото на Меган компанията бива принудена да преустанови рекламната си кампания. По отношение на образованието си, Меган е истински подходяща за принц Хари. Тя завършва с двойна диплома по международни отношения и театрознание от Northwestern University, a любопитна подробност е, че докато се опитва да пробие в киното тя си докарва джобни като калиграф.

Първата среща


По информация на британските медии Меган и принц Хари се запознават покрай общи приятели, които също като тях споделят идеята за хуманитарната работа. Да, брюнетката е истински войн за правата на жените, равенството между половете и решаването на проблемите на страните в Африка. Тя е посланик на World Vision Canada, работи заедно с Обединените нации и взима участие в много семинари, които търсят отговори на въпроси от световна важност. Както знаем принц Хари е истински посветен на благотворителната работа и може би точно това на първо време свързва двойката. Оказва се, че те са заедно  вече повече от 5 месеца, а едва преди броени дни се появи и тяхната първа папарашна снимка заедно. Хванати за ръка Хари и Меган напускат един от лондонските театри и се разхож­дат по студените зимни улици, като най-обикновена влюбена двойка. Запознати твърдят, че влюбените са били на първия си коледен шопинг заедно и са купили елха, като очакванията на всички, че принц Хари ще представи любимата си на семей­ството си може би ще се изпълнят точно през най-семейния празник в годината.

Великобритания срещу Меган


Сякаш напоследък ситуацията около скандалната любима на принц Хари се успокои, след като от Бъкингамския дворец официално излязоха с изявление за връзката им, в което при­зовават медиите да уважават личния живот на Меган Мар­къл. Красивата актриса за една нощ се превръща в една от най- вълнуващите и най-мразени жени във Великобритания. Заради своите афро-американски корени тя бива нападана по първите страници на национални вестници и става обект на расист­ки изказвания. В Лондон се появяват графити с нейния образ, корона на главата й и надписа „Harry’s girl”. Обект на сексист­ки коментари заради работата си, заради ролите си и заради факта, че е американка, както знаем британците недолюбват особено Страната на неограничените възможности, Меган бива защитена в писмото на Бъкингамския дворец, което я на­рича „приятелката на принц Хари“ и по този начин официално потвърждава, че нещата са истински сериозни.

Дали Великобритания е готова за нова принцеса? Дали семей­ството на Хари би възразило заради нейната расова принад­лежност? Дали английският народ ще приеме принцеса от Америка? Твърде много въпроси се появяват по страниците на изданията, а острия тон на повечето от тях сякаш накла­ня везната към отговорът „Не“. Истината е обаче, че принца оттдавна не е бил пленен от момиче, така както от Меган и силната любов може да преобърне много неща, дори волята на народа!

Повече за: Трите най-важни грим тенденции за тази зима

Свързани теми: известни , тенденция, тенденция, стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Кое предизвиква и как да предотвратим косопада?

Има много причини, поради които косата ни пада. Използвайки определени препарати тази лоша фаза може успешно да бъде спряна и преодоляна, но преди вси...