Когато гримът и изкуството се срещнат – Инстаграм трансформации

Независимо дали сте амбициозен артист или запален привърженик на грима, това са Инстаграм профили в които винаги ще намерите нови вдъхновяващи идеи и задължително трябва да ги следите:

@openmindfreesoul

 

Макар че е само на седемнадесет години, Луна е гримьорка с голям брой последователи. Нейният шарен, галактически външен вид е отличен източник на идеи, ако искате да опитате новата тенденция на блясък и брокат, да усъвършенствате техниката на нанасяне на червило, или да пробвате своите умения в гримирането с някоя от маските за Хелоуин.

@tal_peleg

 

Израелската гримьорка Тел Пелег има невероятен брой последователи, благодарение на уникалния, сложен начин за гримиране, вдъхновен от творбите от класическото изуство и литература. Изумителното ѝ рисуване всъщност продължава часове, но ако имате достатъчно търпение (и мирна ръка), свободно се опитайте да създадете различно изкуство пред огледалото вкъщи.

Paolo Balesteros

 

Известният филипински телевизионен водещ и актьор Паоло Балестерос е един от най-известните гримьори в Инстаграм, благодарение на множеството си превъплъщения в известни личности. (Може би е време да усъвършентвате техниката си за контуриране на лицето)

Sandra Holmbom

Независимо дали представя специални ефекти, шарени и забавни мотиви, или ежедневен външен вид, Инстаграм профилът на шведската гримьорка Сандра Холмбом е свидетел на невероятната ѝ талантливост, и потвърждава правилото, че в гримирането - само небето т.е. креативността ви са граници.

Повече за: Как да блеснете с грима в най-страшната нощ Хелоуин

 

Свързани теми: грим , сенки за очи , грижа, очна линия, очи, червило, тенденция, мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup тенденции, които социалните мрежи ни диктуват

През 2022г. гримирането преживя истински ренесанс, а още много вълнуващи неща ни очакват през 2023г...