Коя визия на Джиджи Хадид ти харесва повече: super hot или so cool?

vs.

Супер атрактивната и супер актуална красавица привлича погледите при всяка своя поява. И непрекъснато ни изненадва с визията си! Беше домакиня на две партита, а ние не можем да решим на кое от тях ни харесва повече. Единственият общ детайл между горещата и студената визия е актуалната огърлица – точно по врата!

Super hot!

На раздаването на Much Music Awards Джиджи носеше  популярния за този сезон костюм , но в ярко червен цвят! С появата ѝ на червения килим температурата сякаш рязко се повиши! Интересната кройка ѝ стоеше перфектно, допълнена с дискретен грим: светъл тен, устни в червен цвят с оранжев нюанс, руж в цвят кайсия и очи, подчертани в светъл, спирала на горните и долните мигли. 

So cool!

За събитието Maybelline Beautybash Джиджи беше избрала вамп визия, с бургундско червено червило и опъната назад коса. Макар че сме свикнали да я виждаме с nude грим или ярко матово червило, този път бяхме въодушевени от различната ѝ визия, която показа че тя умее да носи... Абсолютно всичко! Роклята в морско синьо завършваше освежаващата визия на Джиджи Хадид в студени тонове.

А ти коя визия предпочиташ? Горещата или студената Джиджи?

Свързани теми: спирала , червено червило , известни , гласуване

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметичен хороскоп за 2020-а година

Познатият въпрос, който си задаваме докато лежерно си говорим, но и когато искаме по-добре да опознаем интересните за нас хора...