Кой street style ти харесва повече: Кара Делевин срещу Джиджи Хадид

Време е за есенно модно вдъхновение! Две прекрасни актуални момичета изразяват своя уличен стил всяка по свой начин: Кара малко по-небрежно и игриво, но внимателно комбинирано, докато Джиджи е прелъстителна и във всекидневието си. А кой стил би избрала ти за себе си?

Кара Делевин

Своенравна манекенка и отскоро актриса, девойката, която прослави изразените вежди и публично се афишира за бисексуална, понякога може да облече суперженствена бляскава рокля и да засияе на червения килим като истинска жена вамп; при все това, на улицата най-често ще я видите в съвсем свободни, почти момчешки решения – които ни най-малко не намаляват нейната красота. Тук е избрала много актуално бомбър яке, бяла тениска с принт изображения и обикновени тесни черни дънки. Шапчицата пинк, макар че сякаш изпраща послание „I don’t care“, всъщност подчертава характера на Кара, разбива монотонността на тези обикновени на пръв поглед дрехи и да, така е, привлича вниманието. Гримът към този тоалет може да е предназначен за снимки или официална изява, която се е състояла или тепърва предстои. Във всеки случай сините сенки в актуалния all blue стил са дали свеж привкус  на цялата комбинация.

Джиджи Хадид

Вероятно най-актуалното модно момиче, кокетката Джиджи не пропуска и на улицата да покаже хубавото си тяло. С черен клин и къса тениска, с къс пуловер над талията, тя успява да изглежда все така атрактивно, сякаш е облякла някоя много скъпа дрехаhaute couture. Естествено разпуснатите коси са грижливо поддържани, така че и небрежната фризура да изглежда добре. Въпреки че на пръв поглед изглежда сякаш Джиджи не носи никакъв грим, все пак, при по-внимателно вглеждане се забелязва деликатно подчертаване, старателно оформени вежди и матови устни в телесен цвят.

Кой от тези два стила е по-подходящ за теб? „Like I don't care“ на Кара или „All eyes on me“ на Джиджи?

Photo : GettyImages

Свързани теми: известни , тенденция, гласуване

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нашата нова зимна мания: Матови нокти

Този студен, ветровит, но и приказен сезон е идеален както за разкрасяване и грижа за ръцете и ноктите, така и за най-новите тенденции при маникюрите...