Kiehl's пуска революцинния и иновативен серум Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose

Дерматолозите считат ретинола за свещния граал сред съставките за грижа за кожата поради уникалната му клинично доказана способност видимо да намалява бръчките и другите ключови признаци на стареене, която е резултат от засиленото обновяване на повърхностните слоеве на кожата и подновяването на текстурата и стегнатостта ѝ. Въпреки това, поради силата си, продуктите, съдържащи ретинол могат да имат неприятни странични ефекти, включително сухота, видимо зачервяване и лющене, особено в ранните етапи на употреба.

Как да включим ретинола в рутината си?

В повечето случаи продуктите с ретинол трябва постепенно да се включват рутината, т.е. трябва да се регулира силата на ретинолат: за да се забележи трансформационната му мощ, първо трябва да се изгради толерантността на кожата към тази съставка. Без експертен съвет тази процедура може да бъде объркваща, неприятна и разочароваща за клиента. Вслушвайки се внимателно в нуждите на клиентите, Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, иновативна формула на ретинол под формата на прецизна дневна доза, която осигурява видим ефект против стареене.

Иновация под формата на серум

Базирана на клинична оценка, тази формула, която е в процес на патентоване, осигурява клинична ефикасност, като 100% от потребителите забелязват намаляване на бръчките, 90% от потребителите забелязват по-стегната1 и 94% от потребителите забелязват подобрена текстура на кожата през 12-те седмици употреба.2

Вдъхновена от медицинския процес "микродозиране", т.е. употребата на мощни съставки в малки и точни дози, най-новата иновация на Kiehl’s под формата на серум съдържа внимателно подбрана доза ретинол, която действа чрез постоянно стимулиране на обновяването на повърхностните клетки на кожата. С всяка доза от необходимото дневно количество грижа, нови клетки постепенно излизат на повърхността и придават на кожата свеж и обновен вид.

При изследване на потребителското възприятие2:

  • През четвъртата седмица бръчките изглеждат по-малки
  • През осмата седмица кожата изглежда по-стегната
  • 90% от потребителите смятат, че кожата е по-приятна на допир по време на употреба на продукта, включително след първата употреба

Флаконче пълно с мощни съставки

В допълнение към тази мощна съставка - чист ретинол, най-новата иновация на Kiehl’s съдържа керамиди и пептид във формулата си, служещи за укрепване на кожната бариера и повишаване на толерантността на кожата към ретинола още от първата употреба.

Директорът на Kiehl's Science, д-р Нанси Илая, обяснява: „Нашето изследване показва, че последователността и спазването на упътванията са от ключово значение за ефективността на продуктите за грижа за кожата. Искахме да създадем продукт с ретинол, който да може да се използва всеки ден от самото начало и който в същото време има силен ефект в борбата срещу стареенето. За да успеем, нашата формула включва пептид за допълнителна помощ и поддържане на подмладяващия ефект на кожата, осигурен от ретинола, както и керамиди, които освобождават необходимите липиди за бариера на кожата, за да спомогнат в изграждането на толерантността към ретинола и предотвратяване на дехидратацията. По този начин е възможно да се осигури на кожата прецизна доза ретинол, за да започнат да се усвояват ползите от използването му, без прекалено ускоряване на обновяването на кожните клетки или нарушаване на кожната бариера. Резултатите включват максимална ефикасност на ретинола с минимален или никакъв дискомфорт.

Кога се ползва Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose серум?

Нежната формула на новия Kiehl’s серум може да се използва и през деня и през нощта. Подходяща е за всички типове кожа, включително чувствителна. За най-добри резултати при употреба, просто нанеси една доза серум върху почистена кожа, след това хидратиращ крем, а през деня нанеси крем с широкоспектърна слънцезащита с подходящия защитен фактор.

Този продукт може да се използва и върху други зони, където има видими признаци на стареене на кожата, включително областта около очите, шията, деколтето и горната част на дланта. Той е съвместим за използване с други серуми и хидратиращи кремове на Kiehl’s, като например Powerful-Strength Line- Reducing Concentrate, Clearly Corrective Dark Spot Solution, Super Multi-Corrective Cream, Hydro-Plumping и Vital Skin Strengthening Serum.

Kiehl's пуска революцинния и иновативен серум Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose

Къде можеш да откриеш новия Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose серум?

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum се предлага в онлйан магазина на Kiehl's.

  1 Резултатите се базират на експертната оценка на участниците в клиничния тест, които показват признаци на подобрение след 12 седмици употреба.
  2
Резултатите се базират на потребителски тест след 12 седмици употреба

Прочети още: Увеличете нивото на хидратация с новия и подобрен Kiehl’s серум

За този външен вид препоръчваме

  • Kiehl's Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum 30ml

    Поръчайте веднага
  • Kiehl's Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum 50ml

    Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, лице, грижа за кожата, Нощна грижа за кожата, серум за лице, Kiehl’s, ретинол

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Знаеш ли, че цели 85% от жените биха сменили фон дьо тена си със Super Stay на Maybelline New York*?

Лекотата и усещането, че кожата диша, дори когато е покрита с фон дьо тен са неща, към които всички се стремим и формула, каквато всички търсим. Може ...