Кажи “довиждане” на сухите устни с новата матова формула за червило

С появяването на матовите червила на глобалната makeup сцена, първата колективна мисъл беше универсална и обща за всички: оправянето на грима ще остане в миналото! Наред това, всички излизания, тържества и други събития, за които матовото червило изглежда като идеалното решение, ще бъдат по-безгрижни, забавни, дълги и ще минат без досадното  търсене на огледало за повторно нанасяне на червило. За момент отдъхнахме, но това бързо отмина, когато научихме за тъмната страна на тази грим визия..

Става дума за това, че  устните ни се напукваха и колкото и да е постоянно матовото червило, то винаги намираше начин да влезе в най-дълбоките пори и да остане там, въпреки усилията ни да махнем и него при свалянето на грима. Просто не можеже да се свали. Освен това, усещането на тежест върху устните ни, често ни пречеше да се отпуснем и насладим на специалните моменти, на които трябва да сияем. Но сега, с новата и постоянна и до 16 часа* формула, матовото червило се завърща на сцената и със сигурност не искаш да го пропуснеш,  а вместо това по-добре включи тази тенденция  в грим рутината си.

Кажи “довиждане” на сухите устни с новата матова формула за червило

„Предпазни меркиi“ за ползване на матови червила

За да извлечем максимума от  матовото червило, първата стъпка в грим рутината ни е пилинг на устните. Както вече знаем, пилингът на лицето не се прави всеки ден, а същото се отнася и за пилинга на устните. Той се препоръчва от време на време, за да премахнем мъртвите клетки от кожата си и по този начин да подготвим устните си за следващта стъпка на makeup рутината.  Скрабът за устни е идеалното решение за качествен пилинг след който можем да преминем на хидратирането на устните.

Може да се съгласим, че напуканите и сухи устни никога не са били на мода, а ако матовото червило е част от грим  рутината ти, хидратирането на устните е задължително преди нанасянето му. Независимо от това дали избереш балзам  или олио,  хидратирайки устните, ще предотвратиш напукването и изсъхването на устните, както и образуването на бучки, за което, свободно можем да кажем, че заема #1 сред нежеланите странични ефекти на матовите червила. Още по-добре е ако ползваш и балсам за интензивна хидратация, за да могат устните да бъдат гладки и готови за нанасяне на матово червило.

Вълшебна формула за усещане за лекота за устните

Може да се съгласим, че лека текстура и дълготрайност често не вървят ръка за ръка. Дълготрайността доста често подразбира по-гъста текстура, но NYX Professional Makeup смята да докаже обратното с новото Lip Lingerie XXL матово червило!
 Lip Lingerie XXL като новият член на Lip Lingerie линията червила, а благодарение на лека си текстура, със сигурност ще намери мястото си и на твоя списък на makeup  фаворити.

Често първата ни асоцияция при споменаването на “матово червило” е неприятното усещане за тежест на устните само няколко часа след нанасяне, но уникалната формула на червилата NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL изцяло ще промени представите ти! Шестте високо пигментирани нюанса, подходящи за всеки и ситуация, се класират високо в списъка на нашите makeup фаворити и заплашват изцяло да променят мнението ти за матовите червила. Приятната им веган формула* е  постоянна и до 16 часа*, а несъмнено чувствота за лекота на устните ги отличава от останалите матови червила.

Запазена марка, която не се забравя

 Лятото е към края си, а есента е  идеалният сезон за всички специални моменти, които с нетърпение очакваме. Сигурно е само, че NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL ще бъде plus one, какъвто заслужаваме за всички тези специални моменти! Който и нюанс от предложените шест да изберем, прилепващият към устните прецизен апликатор ни дава възможност да нанесем червилото бързо и лесно. Равномерните цветове в nude нюанси ще ни позволят да бъдем най-добрата си версия във всяка ситуация, знаейки, че червилото ни е постоянно и с нас във всеки един момент.

Новият тренд в бюти света е тук, а матово червило NYX Professional Makeup Lip Ligerie XXL ще заеме първо място в makeup колекцията ни!

*Потребителски тест, 114 души
** веган формула: без нежелани ефекти и съставки от животински произход

Прочети още: Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Sizzlin'

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Strip'd Down

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Warm Up

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Turn On

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Xxpose Me

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL Matte Lipstick Stamina

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червено червило , червило, руж , гланц за устни , мат, тенденция, тенденция, NYX

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продукти на ретинолова основа през лятото, да или не?

Въпреки многото ползи, много хора избягват да използват ретиноиди през лятото, главно поради неприятните преживявания, свързани с тях...