Кажете сбогом на извивачката за мигли

Няма жена която да не мечтае за дълги, обемни и плътни мигли. Но, струва ни се понякога, че на извитите мигли не се обръща достатъчно внимание.

Затова решихме да ви представим една спирала, която ви осигурява мега обемни мигли през целия ден и същевременно гарантира уникален лифтинг ефект!

Запознайте се с новата Miss Baby Roll спирала на L'Oréal Paris!

Зашеметяващо извити мигли

sbogom na izvivachkata

Първата спираловидна четка от L'Oréal Paris извива всяка мигла, улавяйки дори и най-късите косъмчета,  и оставя миглите красиви и зашеметяващи през целия ден.

За перфектно извити мигли, използвайте гребенчето от спиралата и с плавни движения напред и назад разрешете миглите. За максимално обемни мигли, нанесете няколко пласта от Miss Baby Roll спиралата, и ще се убедите сами в ефекта на иновативната формула.

Допълнителна доза адреналин

sbogom na izvivachkata

Като че ли екстремно извитите мигли не са достатъчни, но Miss Baby Roll спиралата е налична и във водоустойчива версия! Освен това, имате възможност да придадете повече цвят и енергия в излъчването си, като използвате Miss Baby Roll спиралата в тюркоазено, лилаво или индиго. Трябва само да решите и да се качите на този уникален грим-ролъркостър.

Повече за: 8 трика за перфектна апликация на спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oreal Paris Miss Baby Roll Lilac

  • L'Oreal Paris Miss Baby Roll Indigo

  • L'Oreal Paris Miss Baby Roll Waterproof

Свързани теми: спирала , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Открий перфектната спирала за твоите мигли

Дори и ако не се гримираш много, в несесера си имаш поне една спирала. Сигурна ли си обаче, че разполагаш с перфектната спирала за твоите мигли...