Като доброто вино: звездите, които стават все по-красиви с годините

Тяхната красота няма нужда от преекспониране. Тя е създала някои от правилата в модната индустрия, а те са пример за съвършенство, което с времето става все по-привлекателно и стойностно.  Мила, Клаудия и Сидни са модели за подражание, както за жените в един по-улегнал момент в живота си, така и за младите момичета, които си падат по натуралната красота. Техните бюти тайни са тези, до които искаме да се докопаме толкова отчаяно. Докато обаче ни споделят хитростите си ние решихме да надникнем в техните Instagram профили и да разнищим тайната на тяхната перфектна визия.

 

Синди Крауфорд

 

Добра храна, слънце и време прекарано с любимите хора. Това е формулата  на супермодела Синди Крауфорд. Красавицата, която превърна бенката  в своя запазена марка, е на 50 години, но това не й пречи да спира дъха ни всеки път на червения килим или, когато качи снимка в социалните мрежи. Запазена марка на Синди са леко опушените очи, които винаги са постигнати с помощта на сенки в натурални тонове. Изключително добро решение за жените над 40 е да залагат на все по-малко тъмносиви към черни тонове в областта на очите, за да избегнат нежелано състаряване. По примера на Синди Крауфорд – макъажът трябва да е инструмент за подчертаване на естествената дълбочина на погледа.

 

Мила Йовович

 

Актриса и модел, Мила Йовович е наша абсолютна любимка. 40 годишната брюнетка винаги ни напомня за най-важното – семейството. Тя не спира да се радва на моментите с близките и споделя, че усмивката е най-сигурният начин една жена да бъде красива. Усмивката на Мила е широка и почти винаги е подчертана с класическо червено червило. Не много жени се чувстват уверени да го използват в ежедневието си, но звездата не е от тях. Черпейки вдъхновение за следщия си макиаж от Йовович, смятаме, че всички жени на нейната възраст могат да опитат да разбият бариерите, които си поставят, що се отнася до макиажа, и да освежат визията си с малко цвят и много усмивки.

 

Клаудия Шифър

 

45-годишната руса икона от модния подиум е безкомпромисна по отношение на визията си, визия, която й печели възхищение и аплодисменти. Кожата на Клаудия е като порцелан. В многобройни интервюта легендарната блондинка споделя, че тайната й  е в ежеднвното ексфолиране, както и добрите кремове. Препоръчваме ти качествен bb крем, който да изглади неравностите, да предпази лицето ти от слънчевите лъчи и да му придаде приятен изравнен цвят. 

Свързани теми: грим , грижа, известни , опушен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

4 стъпки до по-пълни устни

Без значение дали устните ти са естествено тънки или просто искаш да ги подчертаеш допълнително, това са тайните трикове, които ще ти помогнат бързо и...