Кан 2017 – съчетание от изкуство и красота

Филмовият фестивал в Кан е много повече от обикновен кинофестивал. Всяка година по червения килим в Кан минават едни от най-големите филмови и модни звезди от цял свят.  Червеният килим е the place to be за всички световно известни личности от различни сфери.

Тази година, фестивалът получи допълнителна нотка на тържественост и гламур в чест на 20-годишното сътрудничество с L'Oréal Paris – официалният партньор на фестивала.

Кино на открито

 

Философията на L'Oréal Paris е насочена към потребителите, техните нужди и възможности. Така, L'Oréal Paris за пореден път доказа, че се старае да предложи на потребителите високо качество на достъпна цена. Тази година посетителите имаха възможност да се наслаждават на избрани филми под открито небе. Кино звездите Сюзън Сарандън, Джилуен Мур, Енди Макдауъл, Гонг Ли и Лейла Бекти обявиха прожекциите филми на тазгодишния фестивал.

100% грим 100% Кан

 

Следвайки успеха на първия грим магазин, открит в Париж през 2016 година, L'Oréal Paris зарадва посетителите на филмовия фестивал, с нов pop-up магазин 100% Грим. Магазинът предлага безплатно гримиране, съвети от професионални гримьори, както и възможност посетителите да се запознаят с посланиците на марката.

С присъствието си на кинофестивала козметичният гигант показа че слави жената, филмите и красотата, и за пореден път доказа че, изкуството и красотата трябва да бъдат достъпни за всички.

Повече за: Посланичката на L’Oreal - Лия Кебеде

Свързани теми: известни , тенденция, тенденция, Кан 2017, Кинофестивал в Кан

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Кои нюанси избираш за есен ’21?

Чистата, сияйна и свежа кожа, както и грим без грим визията продължават да бъдат актуални, но когато към това добавим и очарователни есенни нюанси, пр...