Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?

От създаването си през 2019 г. Idôle е ароматът на новите идеали. Той представлява аромат на величие, с чиято помощ жените са отстоявали както своите права, така и чуждите. Той е триумф, движен от признанието, че най-големият успех е този, който вдъхновява другите. Той е съчетание на модерна перспектива и изключително иновативен аромат в радикално флаконче. Този Lancôme аромат символизира победата на жените по целия свят и представлява глобалния успех, тъй като е обявен за „Най -добър пафрюм на годината“ от Fragrance Foundation. И през 2021 г. той продължава да мести границите.

С Idôle Aurа, Lancôme е изобрети парфюмна вода за цяло поколение жени, които завладяват нови висоти, подхранвани от тази неудържима енергия. Те са група гласове от всички сфери на живота, обединени от една обща цел: "Заедно сме неудържими. Заедно сме Idôli." Обединени от мощна сила, тези жени имат синергия, която излъчва нова светлина в този свят, който те наричат свой собствен. А това е утрешният свят.

Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?Третата глава на колективното приключение за жени

С обединени сили през 2019 г. те създадоха Idôle парфюмна вода. През 2020 г. написаха втората глава с Idôlel’Intense парфюмна вода. Тази година те продължават приключението си с Idôle Aura парфюмна вода. Създателките на оригиналния аромат, Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec и Adriana Medina, представиха този уникален флорален аромат от Idôle. Събрани отново под символа на победоносната женственост на Lancôme, те обединиха способностите си и написаха и третата глава на историята Idôle: сияен и обединяващ аромат. Този аромат стана реалност благодарение на три жени, целящи да обединят всички жени и заедно да създадат един нов свят.

Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?Бляскав на допир

Idôle Aura е чист флорален подпис с оригинален аромат в дръзка композиция с голяма интензивност. Нежен аромат, който е едновременно чувствен и силен. Точно като аура, излъчваща бляскава женственост, която нищо не може да спре да блести. Всичко започва с едно докосване. Нотката на солено цвете (fleur de sel) подхранва кожата и излъчва ухайни вълни. Бергамотът и буйни нотки на круша засилват този прилив на свежест, докато разпознаваемият ароматен букет на парфюмна вода Idôle парфюмна вода разкрива контурите на кадифените си венчелистчета.

Трио жиynenи рози и двата наситени жасмина сякаш са окъпани в светлината на свеж, райски дъх. И двата вида са цветя, които улавят слънцето и излъчват сияйна чувственост. Приятен и свеж, мускусният акорд Clean & Glow е вторият крайъгълен камък на запазената марка на Idôle. Той разпръсква цветната си сърцевина като силно съблазнителна, ултра женствена аура.

В контакт със солените акорди на слънчевия цвят, ароматът предизвиква деликатно усещане за гола кожа, затоплена от лъчите на залязващото слънце, а след това се задържа в прегръдката на соли, напоени с ванилов бърбън и нотки на цвят от хелиотроп. Кремообразният, обгръщащ аромат разкрива ориенталски дъх със зашеметяващи текстури.

Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?Устойчивостта започва от съставките

Аромат за поколението жени, което създава света на утрешния ден, Idôle Aura уверено споделя решимостта си да промени границите. Решението да се използват естествени съставки за формулата изразява ангажимента му към устойчива красота, екологично чист подход и подкрепа на благосъстоянието на хората и общностите

И есенцията от розови листа и инфузията на бурбонова ванилия, които са ключови за подписа на Idôle Aura  и са създадени за Lancôme, са част от програмата за солидарност на L’Oréal. Тази програма има за цел да разработи предлагане на устойчиви съставки, които поддържат етични условия на труд и компенсация за хората, които ги произвеждат. Той също така помага за запазването на местните екосистеми.

Есенцията на листенца от роза Испарта е създадена чрез парна дестилация на ръчно набрани цветни листенца от полето Испарта, турския център за отглеждане на рози. За да се предотврати негативното влияние на слънцето върху деликатния им аромат, беритбата се извършва в ранните сутрешни часове. Есенцията запазва цялата свежест на цвета на розата, сякаш е току-що откъснат. От друга страна, индийският Jasmin Grandiflorum Superinfusion е резултат от мацерация на екстракт от цветя в алкохол. Редки и деликатни, цветовете се берат на ръка, всеки поотделно, за да се предотврати падането или смачкването им. Процесът на суперинфузия засилва плодовите нотки и тези на жасминовите венчелистчета, без да нарушава оригиналното му ухание на полето.

Заедно цъфтим

Като култов символ на Lancôme, розата е ключова съставка на линията Idôle от самото ѝ създаване. Розата също така е фокусът на амбициозната инициатива Lancôme: „Bring the World To Bloom“, която има за цел да защити биоразнообразието и ресурсите на планетата за идните поколения. Lancôme, заедно с неправителствената организация Pur Project в Турция, се ангажира да помага на жени от региона Испарта, които берат даманска роза. Това е една от двете рози в Idôle Aura и ключов неин компонент.

Основната цел е да се насърчи сътрудничеството, така че жените да се обединят в пренасянето на знанията на предците си. Тази инициатива е насочена и към оптимизиране на производствената верига чрез инвестиране в нови машини. Също така подкрепя „zero waste“ модела за розовите пъпки, които не се използват в парфюмерията. Това е ключова стъпка за подобряване на условията на труда и увеличаване на приходите, както и за диверсификация на източниците на доходи на общността. Например използва се стойността на страничните продукти от сектора - неизползван досега ресурс. Обединявайки жените по този начин, Lancôme започва устойчив цикъл.

Завръщане към класиката

По-мощното от всякога, култово флаконче на Idôle парфюмна вода е преработено, за да подсили ефекта на Idôle Aura. Лоялно към оригинала, но с леки разлики, то запази фините линии на изразителния си силует. Перфектно балансирана, леко издължената му основа му придава стабилност. Като израз на безстрашна и решителна женственост, то е здраво стъпило на земята, сякаш за да се пресегне към звездите. Стъклото е прозрачно и подчертава блестящата игра на светлината. Изразява интензивно блестящата женственост, която осветява всичко по пътя, вдъхновявайки другите да се присъединят към движението.

Двете му страни привличат вниманието. На задната страна, извитата му централна част е в ярко розово-златно и пробужда усещане за дълбока вътрешна сила. Отпред то е огряно от бяла, сияйна аура, която излъчва мистериозно сияние, като всяка жена, която излъчва светлина директно от сърцето си. И извън флакончето, Idôle Aura е новият символ на неудържима сила, която обединява жените. На опаковката думите, които подчертават общата им сила, са изписани в кръг, сякаш са един глас. Гласът на поколението, което резонира с целия свят, като събирателен призив за действие.

Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?Заедно сме

Не става въпрос само за вдъхновяване на другите, а и за обединяване на хората към една обща цел. С Idôle Aura Lancôme отбелязва духа на общността, който се запазва като обща тема в предишните глави от сагата Idôle. Зендая е въплъщение на реализираната жена, която се е превърнала в идол според собствените си условия и която е решила да освети пробие път на другите жени да направят същото.

В новата кампания Idôle Aura, Зендая държи флакончето си вдигнато към небето, жест, приканващ другите да се присъединят към движението. По цял свят жените размахват флакон, като че ли отговарят на призива ѝ. Това е гласът на Idôle Aurа. Гласът на аромата, който сияе, събирайки жените около себе си. Aura-та на флакона и Lancôme образуват перфектна симетрия с жените, които се обединяват в кръг, в който всички са равни: идол във възход, който върви към колективен успех. Това е кръг на едно сестринство, на взаимно подпомагане и самочувствие, в който всяка жена може да чуе гласа си, когато каже от сърце: "Мога. И заедно ще го направим."

Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?"Винаги казва, че моят идол е “бъдещата аз”. Знам, че тя е там, в бъдещето, и ме очаква." ~ Зендая

Idôl не се раждаш. В Idôl се превръщаш.

Във всяка жена има частичка Idôl. Това е една по-добра нейна версия, която жадува за пълноценност. Третата глава на аромата Idôle е вдъхновено от чувство на увереност. Новият флакон върви с нов аромат, а резултатът от тази комбинация е Idôle Aura. Аурата е самочувствието на жената, която се е доказала и която е дала началото на силен колективен импулс, който обединява жените. Тази група символизира движението на поколенията да следват своите мечти, които нямат граници. Това е явление, при което всяка жена е Idôl.

U svakoj ženi nalazi se Idôl u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirisano je tim osećajem uverenja. Nova bočica popraćena je novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvata samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirisala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta skupina simbolizuje generacijski pokret praćenja svojih snova koji nemaju granice. To je pojava u kojoj je svaka žena Idôl.

Прочети още: Матово червило: Постулат на вечната красота!

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme Fragrance Idôle Aura Woman Eau De Parfum

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , тоалетна вода , тенденция, тенденция, Lancome, Lancome

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво е пилингът за коса и кои са предимствата му?

Тази набираща популярност процедура има множество ползи за вида и здравето както на косъма, така и на кожата на главата, затова нека най-накрая да раз...